epitet

Páginas: 5 (1141 palabras) Publicado: 6 de noviembre de 2013
EPÍTET:

Epítet va ser un filòsof grec que va viure la major part de la seva vida com a esclau a Roma.
Més que un filòsof va ser un moralista, pensava més en coses practiques per posar a prova en la vida quotidiana. Ell tenia proposat oferir als seus deixebles un camí per aconseguir la felicitat personal. Aquí esta la relació amb el vídeo de “La felicitat”, on Epítet surt dient una de lesseves oracions: “Només hi ha una manera de ser feliços: deixar de preocupar-nos per les coses que no podem controlar”. La seva teoria era que nomes si fem el correcte podem aconseguir una vida plena feliç. Però no sempre sabem que es el correcte, llavors, hem d’aprendre a distingir el que podem canviar i d’aquesta manera saber que podem millorar. Les coses que no podem canviar no podem fer altracosa més que acceptar-les. “Aprenent a acceptar serem feliços” va dir ell.
EPÍTET:

Epítet va ser un filòsof grec que va viure la major part de la seva vida com a esclau a Roma.
Més que un filòsof va ser un moralista, pensava més en coses practiques per posar a prova en la vida quotidiana. Ell tenia proposat oferir als seus deixebles un camí per aconseguir la felicitat personal. Aquí esta larelació amb el vídeo de “La felicitat”, on Epítet surt dient una de les seves oracions: “Només hi ha una manera de ser feliços: deixar de preocupar-nos per les coses que no podem controlar”. La seva teoria era que nomes si fem el correcte podem aconseguir una vida plena feliç. Però no sempre sabem que es el correcte, llavors, hem d’aprendre a distingir el que podem canviar i d’aquesta manerasaber que podem millorar. Les coses que no podem canviar no podem fer altra cosa més que acceptar-les. “Aprenent a acceptar serem feliços” va dir ell.

EPÍTET:

Epítet va ser un filòsof grec que va viure la major part de la seva vida com a esclau a Roma.
Més que un filòsof va ser un moralista, pensava més en coses practiques per posar a prova en la vida quotidiana. Ell tenia proposat oferirals seus deixebles un camí per aconseguir la felicitat personal. Aquí esta la relació amb el vídeo de “La felicitat”, on Epítet surt dient una de les seves oracions: “Només hi ha una manera de ser feliços: deixar de preocupar-nos per les coses que no podem controlar”. La seva teoria era que nomes si fem el correcte podem aconseguir una vida plena feliç. Però no sempre sabem que es el correcte,llavors, hem d’aprendre a distingir el que podem canviar i d’aquesta manera saber que podem millorar. Les coses que no podem canviar no podem fer altra cosa més que acceptar-les. “Aprenent a acceptar serem feliços” va dir ell.

EPÍTET:

Epítet va ser un filòsof grec que va viure la major part de la seva vida com a esclau a Roma.
Més que un filòsof va ser un moralista, pensava més en cosespractiques per posar a prova en la vida quotidiana. Ell tenia proposat oferir als seus deixebles un camí per aconseguir la felicitat personal. Aquí esta la relació amb el vídeo de “La felicitat”, on Epítet surt dient una de les seves oracions: “Només hi ha una manera de ser feliços: deixar de preocupar-nos per les coses que no podem controlar”. La seva teoria era que nomes si fem el correcte podemaconseguir una vida plena feliç. Però no sempre sabem que es el correcte, llavors, hem d’aprendre a distingir el que podem canviar i d’aquesta manera saber que podem millorar. Les coses que no podem canviar no podem fer altra cosa més que acceptar-les. “Aprenent a acceptar serem feliços” va dir ell.

EPÍTET:

Epítet va ser un filòsof grec que va viure la major part de la seva vida com a esclau aRoma.
Més que un filòsof va ser un moralista, pensava més en coses practiques per posar a prova en la vida quotidiana. Ell tenia proposat oferir als seus deixebles un camí per aconseguir la felicitat personal. Aquí esta la relació amb el vídeo de “La felicitat”, on Epítet surt dient una de les seves oracions: “Només hi ha una manera de ser feliços: deixar de preocupar-nos per les coses que no...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Epiteto
  • Epiteto
  • Pleonasmo y epíteto
  • Epiteto
  • Epiteto
  • El Epiteto
  • epiteto
  • EPITETO

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS