esquema powerpoint cap 22 don quijote

Páginas: 2 (287 palabras) Publicado: 7 de enero de 2015



QUE ÉS EL VOLEIBOL?
El voleibol és un esport d'equip que consisteix a fer passar la pilota al camp contrari per damunt d'una xarxa col·locada al mig de lapista,principalment mitjançant les mans.La pilota pot ser tocada o impulsada amb cops nets, però no pot ser aturada, subjectada o acompanyada. Per anotar un punt calaconseguir que la pilota toqui el terra dins del terreny de joc de l'equip rival, respectant el reglament. L'objectiu del voleibol és guanyar 3 dels 5 sets del partit.TÈCNIQUES D'ATAC
L'atac és la manera amb la qual l'equip intenta fer un punt a l'altre camp ofensivament. Les accions més conegudes són:
Servei: S'utilitza periniciar el joc i la pilota ha de passar directament a l'altre camp. Segons com saquis cada servei tè un nom diferent: Serveix baix menys potent pero mès segur i elservei de tenis que es dificil de fer però gairebè sempre es punt segur.

Toc de dits: s'utilitza normalment per col·locar la pilota perquè un company pugui fer larematada. És un gest tècnic que s'utilitza per fer passades altes, i el moviment consisteix a flexionar les cames, estirar els braços cap amunt, amb els colzes flexionats itocar la pilota amb els dits de les dues mans, sense acompanyar-la i sense que la pilota rodi gaire.

Rematada: Acostuma a ser el tercer toc de l'equip i preténpassar la pilota a l'altre camp sense que l'equip contrari la pugui tornar.


TÈCNIQUES DE DEFENSA
Toc d'avantbraç o recepció: s'utilitza per rebre la pilota desprésdel servei o d'una rematada. Acostuma a ser el primer toc de l'equip i consisteix a tocar la pilota amb els avantbraços per elevar-la i passar-la al col·locador.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • esquema de don quijote
  • Don quijote cap xxiii
  • Cap 1,2,3 don quijote
  • Don Quijote cap 11
  • Don Quijote Tabla Cap
  • Don quijote de la mancha cap 44
  • Guión Cap 2 Don Quijote
  • Comentario Don Quijote Cap. X

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS