Esto es ritmo

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 5 (1072 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 25 de enero de 2012
Leer documento completo
Vista previa del texto
ESTO ES RITMO!

1. Descripció dels personatges

- Sir Simon Denis Rattle: Director musical del projecte i de l’Orquestra Filharmònica de Berlín. La música és el motor i el centre de la seva vida, l’inspira, dona forces i ànims. Creu que una de les millors maneres de sentir sensacions es amb la música i amb allò que aquesta ens transmet. A la pel·lícula manifesta explícitament la sevaconvicció de que la música ha de ser un dret i no un privilegi que hauria d’estar permès per tota la gent independentment de la seva classe social.

- Royston Maldoom: Coreògraf principal del grup. Lluitador i treballador. La dansa es definida segons ell com “Un art que pot canviar la vida”, ja que mitjançant la dansa podem sentir-nos més segurs, àgils, socials, únics. Un dels aspectes quemés te en conta a l’hora d’ensenyar és en no buscar les diferencies entre els alumnes, si no les seves similituds per així poder trobar un punt de partida per a tots i poder treballar millor. Una altra de les idees que més defensa es que la dansa hauria d’estar molt més present en l’educació ja que requereix treball, disciplina i humilitat.

- Susana Broughton: Ajudant de coreografia de RoystonMaldoom. Comparteix la majoria dels aspectes de la visió de la dansa amb Royston i ajuda a aquest a fer que els nois de l’espectacle aconsegueixin anar més enllà i s’ho prenguin com un repte i no només com un experiment.

- Marie: Estudia a l’últim curs de secundaria obligatòria, es una estudiant mes aviat suficient a la que li costa aprovar exàmens. A l’hora de proposar el taller deball s’ho pren com una activitat més sense importància, però després d’uns dies comença a sentir-se mes especial per formar part en aquest projecte i a buscar la perfecció de la coreografia, això últim es demostra quan alguns dels nois del taller son ajuntats amb ballarins professionals molt més grans i experts.

- Martin: És un noi una mica peculiar, amb moltes manies i introvertit. Noméscomençar al taller es troba escèptic respecte a aquest i sobre la seva participació, durant la durada del taller degut a algunes de les seves manies esta a punt de deixar el projecte, però gràcies a la impressió que Royston (el coreògraf) causa en ell decideix no abandonar i continuar. Gràcies a això al final del projecte es veu un increment molt gran de la confiança que Martin te en si mateix.- Olayinka: És un noi nigerià que acaba d’arribar fa 6 mesos amb un amic. Al arribar a Alemanya es sent sol i no es sociable amb ningú. Gràcies al taller de dansa poc a poc pot tornar-se més extravertit i poder relacionar-se amb facilitats amb la resta de companys i fer nous amics sense sentir-se exclòs.

2. Dinàmiques que es duen a terme entre ells

- Posicionar als alumnes rectesamb els braços estesos cap endavant i observar la seva postura per determinar estats anímics, emocionals i trets individuals que millorar ( per exemple cap ajupit i braços poc estirats indicant inseguretat o pel contrari braços ben estirats indicant força).

- La no aprovació total dels professors cap als alumnes per tal de s’esforcin més en el treball diari de la coreografia i aixímillorar tant resultats com actituds en reflex a la vida quotidiana. (per exemple al ballar un pas si ha sortit bé dir que no ha sortit correcte del tot per tal de que es posi és èmfasi al practicar-ho ).

- Ajuntar determinats individus del grup mes fluix tècnicament amb ballarins mes experimentats i qualificats per tal de posar un model d’exemple a seguir i així mostrar fins on poden arribarles seves possibilitats.

- Treballar els assajos en silenci per tal de poder expressar gestualment emocions i concentrar-se en fer-ho el millor possible.

- Donar pas al contacte personal entre dansaires per tal de crear vincles de confiança i de complicitat per l’hora de l’actuació.

3. Amb quins aspectes dels personatges t’identifiques
Bàsicament m’identifico amb els nois...
tracking img