Estructura de la comunicación

Páginas: 3 (556 palabras) Publicado: 14 de noviembre de 2011
ESTRUCTURA DE LA COMUNICACIÓ

He escollit el reality-show per excel·lència aquí a Espanya, GRAN HERMANO, que aquesta pròxima serà la dotzena edició.
El canal principal per on s’emet es latelevisió, però també hi ha canals secundaris com ara internet i TV per cable on es pot veure les 24h de tot el que succeeix dins de la casa.
El horari en que s’emet el reality per la TV es tots els dijous ales 22h, depres dels informatius de la cadena. El que s’emet aquest en directe es la gala de nominacions, i després durant unes hores continua emetent imatges de la casa. Per internet, Telecinco.es,es pot veure en directe les 24 hores del que passa a l’interior de la casa incloent les gales, resums i debats.
La situación en la que es troba en la graella televisiva es en Prime-Time de la nit undijous que es el dia amb telespactadors que hi ha a la TV y el momento de més competència que hi ha en aquesta.

El primer dia de la seva presentació, T5 va aconseguir desbancar a tota la competenciacom ara TVE i A3, amb 3.353.00 espectadors i un share del 23%.

Tot i aixó les cadenes de la competencia continúen donant guerra a la cadena T5, ja que han aconseguit treure el numero 1 a T5 en elsratings d’audència, guanyant-los en aquests moments TVE (21,1) amb la seva sèrie estrella, Águila roja.

Tot i aixó el més asombros de tot es que sigui a Catalunya on té més elevat l’índexd’audiència aquesta emisora, per la programació que he pogut obserbar al llarg de la setmana, que es tracta, de telebasura, molta prensa rosa, molt de “marujeo”

Podem observar que el programa escollit té unagran interactivitat amb el públic, ja sigui en el moment d’emetre-ho per televisió en directe, com per Internet.

En el programa televisiu de GH12 hi ha nominacions, un cop fetes aquestesnominacions , són els espectadors els que voten al que ha de sortir de la casa; aixó ajuda a la utilització de la xarxa per fer aquestes aportacions.

També es tracta d’un reality on estan tancades...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Estructura de la comunicacion
  • Estructuras De La Comunicación
  • Estructura De La Comunicacion
  • Estructura comunicacion cientifica
  • Estructura de la comunicacion social
  • Estructura comunicacion cientifica
  • Estructura Y Función De La Comunicación En La Sociedad
  • Comunicacion Estructura De Las Relaciones Publicas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS