Estudio de mercado

Páginas: 44 (10802 palabras) Publicado: 6 de junio de 2011
ESTUDI DE MERCAT: Esports de Contacte 1. Introducció
Aquest estudi de mercat s'elabora sota petició expressa de Agui Sports, cadena de gimnasos dedicada als esports de contacte, a les arts marcials i al fitness, amb la intenció de recopilar informació sobre el mercat potencial del esports de contacte en aquesta zona.

També pretén determinar consum i consumidors d'aquest tipus de productes isegmentar el mercat per tal de poder prendre decisions de màrqueting mix i publicitat.

2. Objectius
L'objectiu d'aquest estudi de mercat és el de determinar l'espai que ocupen els esports de contacte dins del mercat de Mollerussa, identificar les empreses que ofereixen aquests serveis o altres de substitutius, les condicions del seu subministrament així com la política de fixació del preu.Es cerca identificar i quantificar consumidors i factors influents en el comportament d'aquests, alhora que esbrinar si existeix un nombre suficient de consumidors que justifiquin una inversió en un nou punt de la ciutat per proporcionar aquests serveis. L'estudi estarà centrat en homes i dones de 15 a 49 anys; rang d'edats en que es mouen els usuaris d'aquest producte. Els objectius principals del'estudi de mercat seran els següents:

• • • • •

Determinar el nivells d'ús dels esports de contacte. Esbrinar el nivell d'ús d'altres arts marcials i competidors. Conèixer els factors que propicien altes o baixes en l'ús dels esports de contacte. Efectuar una previsió de la demanda del producte. Determinar la possibilitat d'obertura d'un nou gimnàs d'esports de contacte a la zona.

1 ESTUDI DE MERCAT: Esports de Contacte 3. Informació primària. L'entrevista en profunditat.
La informació primària és aquella que es crea especialment per a l'estudi de mercat que estem realitzant. La entrevista en profunditat en concret aporta informació quantitativa, és a dir, que no és numèrica. Aquest tipus d'informació permet realitzar estudis preliminars que aportin idees per a lainvestigació, contrastar els resultats obtinguts amb la informació quantitativa i generar idees per a determinar les polítiques de màrqueting mix.

A continuació es transcriu l'entrevista realitzada a l'entrenador del gimnàs Espai Esport ubicat al polígon Golpark del terme de Golmés, prop del nucli urbà de Mollerussa.

L'entrevistat és arbitre i membre fundador de la U.C.K.B. (Unió Catalana deKick-Boxing), l'actual F.C.K.B.M.T. (Federació Catalana de Kick-Boxing i Muay-thaï).

Transcripció de l'entrevista

1.Quin és el seu nom?

Joan Lladós i Sisteró.

2.I edat?

47.

3.Quant de temps porta dins del món dels esports de contacte?

18 anys.

2

ESTUDI DE MERCAT: Esports de Contacte
4.Continuarà formant-se dins dels esports de contacte?

Fins que em mori.

5.A quina edat téprevist deixar l'ensenyança dels esports de contacte?

Professionalment als 65, però continuaré ensenyant mentre visqui.

6.Quines són les feines que ha exercitat dins del món dels esports de contacte?

Arbitre internacional i entrenador.

7.Quin és el seu càrrec dins la federació?

Membre fundador amb dret a vot

8.Existeix alguna federació més a nivell català?

Oficial no. Lareconeguda per la Generalitat és la nostra, La FCKBMT

9.Podem considerar el full-contact, el kick-boxing i el muay-thai com una sola metodologia d'ensenyament?

Sí, amb les seves peculiaritats.

10.I la boxa?

També tot i que pertany a una altra federació. En un principi, el kick-boxing era un departament de la federació catalana de boxa. De fet, el meu primer títol és de la federaciócatalana de boxa.

3

ESTUDI DE MERCAT: Esports de Contacte
11.Perquè?

Els principis són els mateixos, la finalitat també. L'únic que varia són les tècniques permeses.

12.Com hauríem de realitzar una subdivisió per poder classificar aquestes dades correctament? (A partir del temps d'entrenament, segons el criteri i les ganes de cadascú, cinturons etc.)

Tot és kick-boxing, és a dir, puny...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Estudio de mercado
  • Estudio De Mercado
  • estudio de mercado
  • ESTUDIO DE MERCADO
  • Estudio de mercado
  • Estudio de mercado
  • estudio de mercado
  • estudio de mercado

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS