Etica

Páginas: 3 (672 palabras) Publicado: 10 de diciembre de 2010
ÈTICA I BIOÈTICA: SEMINARI II


1r Infermeria

DOCUMENTAL: EL NIÑO MEDICADO

INTRODUCCIÓ

El documental El niño medicado es vadonar el dissabte 31 de Juliol del 2010 en TVE la 2.

En 2001, un milió de nens prenia medicaments psiquiàtrics a EUA. Els diagnòstics de dèficit d'atenció amb hiperactivitat i trastorn bipolar vanaugmentar alarmantment, però ni els diagnòstics van ser correctes en la seva majoria, ni existien assajos clínics en nens dels fàrmacs administrats.

Es coneixia, per primera vegada, l'impressionantcreixement de la xifra de nens, que rebien medicaments reguladors de trastorns del comportament. Les dades van alarmar a les primeres veus crítiques, els qui van denunciar que s'estava jugant a laruleta russa amb els nens nord-americans.

El documental ens explica que un milió de nens van ser diagnosticats de dèficit d'atenció amb hiperactivitat i de trastorn bipolar. Avui existeixen moltsdubtes sobre la correcció dels diagnòstics i massa controvèrsia sobre els medicaments administrats.

Ens mostra la fatal realitat d'un milió de famílies, que van confiar la salut mental dels seus fills auns professionals i no els van oferir una altra sortida terapèutica, més que les medicines. Fàrmacs d'adults, administrats a la lleugera a nens, sense haver passat amb anterioritat pels corresponentsassajos clínics infantils.

Darrere de l'absència de les proves dels medicaments es trobaven, com no, les farmacèutiques. Les investigacions van posar al descobert, que molts dels fàrmacspsiquiàtrics funcionaven amb els adults, però en cap cas, amb els nens.

Diagnòstics incorrectes, experimentació farmacològica infantil i possibles efectes secundaris, emboliquen una polèmica realitat, on lesvíctimes de la societat avançada són els nens.

ÈTICA I BIOÈTICA EN “EL NIÑO MEDICADO”

La bioètica és una eina potent de reflexió i acció imprescindible per al professional d’infermeria....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • etica y eticidad
  • Etica
  • Etica
  • Etica
  • Ética
  • La etica
  • Etica
  • La etica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS