Evolucio

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (303 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 6 de noviembre de 2010
Leer documento completo
Vista previa del texto
Realitza un esquema detallat dels conceptes i processos que inclouen les paraules biodiversitat, temps, combinacions de DNA, ecosistemes, selecciónatural, adaptació, medi ambient,xarxa tròfica i evolució. Posteriorment escriu un text de 100 paraules on s'expliqui l'esquema. Fes també a la llibreta, l'esquema i l'explicació i fes la teva tramesa del'explicació en aquesta activitat en línia.

Explicaré el procés evolutiu del Homo Habilis a Homo Erectus que es va donar gràcies a les adaptacions en la forma de caminar d‘un lloc al‘altre i també a les adaptacions al clima. L’ Homo Habilis no caminava dret i tardava bastant temps d’anar d’un lloc a altre i tenia una capacitat craneal de 650 centímetres cúbics que nole permitia deduïr totes les seves necessitats. Degut a aquestes carències del Homo Habilis gràcies al temps i a les mutacions genètiques a travès de les combinacions de DNA, esprodueix biodiversitat i l’Homo Habilis passa a Homo Erectus.

L’Homo Erectus és més alt i està completament dret el que li permet caminar distàncies molt més grans, arribar a llocson abans no arribava i tenir més força per defensar-se de altres depredadors més forts que ell . A part té una capacitat craneal de 1000 a 1200 centímetres cúbics que li vanpermetre manipular eines més desenvolupades. A part, la seva inteligència li va permetre sobreviure en zones fredes perque va vestir robes, va encendre el foc i va viure en coves orefugis.

Aquests factors ambientals van actuar com a efectors de la selecció natural que va eliminar l’Homo Habilis per donar lloc a l’Homo Erectus.

Degut a les milloresqualitatives de l’Homo Erectus va passar a un esglaó més alt de la xarxa tròfica. Si les xarxes tròfiques canvien també canvia la resta de l’ecosistema que forma part del medi ambient.
tracking img