examen del violi d'ausvich

Páginas: 3 (646 palabras) Publicado: 18 de noviembre de 2013

11.8. La referència als ulls o a la mirada és molt important en tota l'obra per definir els personatges. O per reflectir les emocions i sentiments. Busca'n exemples. Un personatge és, fins i tot,definit només pels seus ulls. Qui és? Aquesta definició és coherent amb la seva actuació. Justifica la teva resposta.
És defineix a un metge com a home d'ulls grisos i freds com l'acer, i sí, térelació amb la seva forma d'actuar, doncs no vacil·lava mai a donar el vist-i-plau per a donar una pellissa a un pres.
Em sona algú més endavant a qui es defineix només pels ulls, o la mirada, peròpotser m'estic confonent.
11.9. Després de llegir la novel·la, podem fer-nos una idea de com són els personatges. D'acord amb la imatge que en tens, fes una descripció física i psicològica de Daniel, elComandant i Bronislaw.
El Daniel sembla un home jove, d'uns vint-i-vuit o trenta anys, escanyolit, no molt alt i de cabells llargs dintre dels curts, i llisos. També té l'aparença de ser una personameticulosa, perfeccionista, tranquil·la i calculadora, per la seva professió, segurament.
En Bronislaw té tota la pinta d'estar dins dels quaranta, ser més corpulent que el Daniel, però no molt,moreno i amb grans entrades. Sembla una persona d'aquestes que s'assabenten de tot, però no gaire conscient, no passa desapercebut.
El Comandant, ha de ser un home alt, d'espatlles amples, amb la caraafaitada i el cabell curt, no afaitat. Amant de la música i el vi, no dubta a matar a la gent ni a donar una oportunitat, faci el que faci ho fa sense pensar-ho dos cops. Un inconscient, ambiciós icapritxós.
11.10. Explica el títol de al novel·la i la simbologia que representa.
El títol fa relació a l'element al voltant del qual gira tota la història, i a la situació en que està basada la partcentral de l'obra, als camps de concentració, i que millor que posar-li el nom d'un de conegut i temut per tothom.
Per a mi el violí simbolitza la musicalitat, el vocabulari poètic emprat per M....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • violi
  • Violi
  • Arc Violi
  • El violi d'auschwitz
  • Violí 2
  • Violi Auschwitz
  • el violí d'Auschwitz
  • El violi d'ausbich

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS