Exercicio patch adams

Páginas: 3 (598 palabras) Publicado: 5 de noviembre de 2011
❖ Quina és la proposta central de la pel·lícula? (no explicar l’argument)

Des del meu punt de vista, la proposta central de la pel·lícula és el tracte humanista al pacient: la humanització delsserveis mèdics i l’intent de ruptura amb uns models preestablerts que no són del gust del protagonista.

❖ Quins temes aborda el film?

El film aborda temàtiques molt diverses però, en la mevaopinió, tot gira entorn a la relació metge-pacient, en la qual el protagonista es mostra molt proper amb el pacient i intenta comprendre’l. El protagonista aborda temes com els últims desitjos abans dela mort, la malaltia dels nens, la por a morir, la sanitat per aquelles persones que no tenen recursos, etc. Tot seguit, tracta temes més personals, com la relació amb els altres -sobretot quan unapersona és especial i diferent a la resta d’estudiants de medicina-, no tenir por a persones superiors si es creu que els actes ajuden als altres, la pèrdua de la persona estimada i sobreposar-s’hi pertal de seguir endavant.

❖ Comenta l’actitud de les persones davant “els experiments” del protagonista. Què et suggereix?

L’actitud de tots els pacients és de sorpresa, en experimentar untracte que mai cap d’ells havia tingut en la seva estada en un hospital. La majoria reacciona positivament a aquest nou tracte. Aquests experiments em suggereixen que un tracte més humanista envers elpacient pot ajudar-lo a superar qualsevol malaltia o almenys poder portar-la d’una manera més suportable.

❖ Quan es parla d’“estendre la flama”, a què es refereixen?

Es refereixen a que eranecessari estendre aquest nou tracte humanista per poder donar un tracte millor al pacient. Es tracta d’un impuls que no es pot fer en solitari. Així, d’acord amb el final de la pel·lícula, elprotagonista va poder estendre-la establint un hospital al bosc. Vaig entrar a la pàgina web de la seva fundació (Gesundheit Institut) i sembla que l’organització segueix en marxa i amb bons projectes a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Patch adams
  • patch adams
  • Patch adams
  • PATCH ADAMS
  • Patch Adams
  • Patch adams
  • Patch adams
  • Patch adams

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS