Experiment De Redi

Páginas: 4 (787 palabras) Publicado: 18 de septiembre de 2015
Experiment de Redi
Francesco Redi, que era metge i naturalista del segle XVII, va realitzar diversos experiments en relació a l’aparició espontània de vida a partir de material inert.
Perdemostra-ho va col·locar una serp, alguns peixos, algunes anguiles i un tros de carn de vedella en 4 recipients grans de boca ample i desprès de tancar-los, també els va sellar.
Més tard, va omplir el mateixnombre de recipients d’igual manera, però en aquest cas els va deixar oberts.
En canvi, en els recipients tancats, no es veia cap cuc, tot i que hagués passat molt de temps els peixos i la carns,dins.
Amb aquest experiment, va argumentar la seva creença, dient que aquests cucs s’han produït per inseminació i que la matèria en putrefacció en la que es troben, no té altre funció que la de servird’ambient adequat o niu on els animals dipositen els seus ous en l’època de l’aparellament.
Experiment de Miller
L’experiment de Miller simulava les condicions hipotètiques que es creia que erenpresents en les primeres etapes de la Terra. Es van provar perquè succeïssin els orígens químics de la vida. Si les condicions de la Terra primitiva afavorien les reaccions químiques que sintetitzavencompostos orgànics de inorgànics.
És la primera comprovació sobre que es pot formar espontàniament molècules orgàniques a partir d’inorgàniques simples en les condicions ambientals correctes. I a l’any 2007van reexaminar els productes conservats de l’experiment original i van veure que s’havien produït mes de 20 aminoàcids.
Experiment: Ventall estèril de tubs de vidre i flascons connectats en unbucle, amb un d’ells mig ple d’aigua líquida i un altre que contenia un parell d’elèctrodes. S’escalfava l’aigua fins a la seva evaporació i es feien espurnes entre els elèctrodes per simular els llampecsa través de l’atmosfera de la Terra i el vapor d’aigua, després l’atmosfera es tornava a refredar i així l’aigua es condensava i tornava al primer flascó fent un vincle continu.
Després d’un dia...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Experimento de Redi
  • experimento redi
  • EXPERIMENTO DE REDI
  • experimentos de redi
  • Experimentos Redi
  • Experimento de redi
  • Francesco Redi
  • Experimentos De Francisco Redi

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS