Feina d'educar

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 3 (578 palabras )
  • Descarga(s) : 7
  • Publicado : 16 de junio de 2010
Leer documento completo
Vista previa del texto
Teoria de l’educació
• Gestió de la classe per part de la Maria

La Maria té una actitud i un caràcter perfecte per ser professora. Tot professor ha de saber separar el que són les classes amb elsproblemes personals, i si no tens un bon dia, la teva classe no ho ha de notar. En classes de primària com és el cas de la d’aquest llibre els professors han d’estar alegres i posar bona cara alsseus alumnes i aquest aspecte tant important, la Maria el compleix a la perfecció.

Aquesta professora intenta educar als seus alumnes amb valors i no vol ser únicament un canal per on circuli elconeixement ni tampoc una eina de treball per transmetre qualsevol saber. Per això s'esforça cada dia i fa les classes amb alegria i aprofitant qualsevol excusa o comentari per ensenyar als nens i nenesuna norma, un valor. Per tant podem dir que la Maria té voluntat de valor en la tasca que realitza i això és molt important en una feina com la d'educar.

La Maria la vol transmetre als seus alumnesque han de conèixer−se i tenir autocontrol per poder millorar el seu rendiment i realitzar−se com a persones a través de treballar els conceptes d’individualitat i col•lectivitat junts.Setmanalment, s’organitzen classes d’ètica i assemblees on es tracten els temes principals de la setmana i no sempre són els mateixos. En aquestes classes els alumnes parlen amb la mestra de temes diversos iaixò els ajuda a valorar el treball, regular la convivència, organitzar les activitats i festes de la classe Aquestes classes serveixen per solucionar qualsevol problema que tingui relació amb la classei aplicar l’ètica a través de la participació dels alumnes amb exemples reals.

La Maria organitza la classe per taules de quatre persones i en total es formaran sis grups. Proposa que aquestsgrups no siguin per amics i que hi hagin nens i nenes. Per formular els criteris per tal de fer grups es mira el que pot aportar cada nen o nena i així agrupar-los per tal de que els uns s’ajudin als...
tracking img