Feixisme

Páginas: 2 (365 palabras) Publicado: 9 de junio de 2012
1.
Doc 1: Aquí veiem una fotografia amb les característiques simbòliques del feixisme i ens explica breument d'on prové la paraula 'feixisme'.
Doc 2: Aques document són unes paraules que vaercitar Benito Mussolini al 1926, i explica quin era el sentiment del feixisme, i com s'havia d'honorar l'autoritat.
Doc 3: En aquest document Mussolini explica quins tipus de política és el feixisme, diuque no creu en la pau, que només la guerra posa solució a tot.
Doc 4: Fotografia representant el feixisme juntament amb la violència
Doc 5: és un pàrraf del llibre que va escriure Adolf Hitler,explica que tot el que tenim i els avenços que han hagut ha sigut gràcies a la eliminació dels jueus, i diu que la raça inferior els deu honoratge.
Doc 6: Aquí tenim una fotografia de Hitler i elsseus seguidors fidels.
Doc 7: Adolf Hitler explica com funciona l'Estat, no tindrà ningú que el representi, només alguns consultius dels seus seguidors
Doc 8: Imatge d'un llibre on surt un jueu, i elrepresenten com a un lladre.
Doc 9: Imatge d'una campanya publicitària del feixisme, representa l'obedència cega dels seus seguidors.

2. Ataca tot el conjunt de les ideologies democràtiques; nocreu en la utilitat de la pau; només la guerra pot funcionar; nou estill de vida italià.

3. La manera de fer publicitat d'aquesta ideologia política era a través d'imatges que representen lasubordinació al líder, i l'obediència cega dels subdits.
4. Amb persones disparant amb armes, un home tirat a la camioneta, i mort.
5. Diu que l'estat és el màxim dirigent, que fora d'ell res és humà. Il'home abans de sentir necessitat de cultura, necessita ordre. Sí, són capitalistas, diuen que els capitalistes moderns són els dirigents de les indústries.
6. Per al nazisme, el racisme tenia unaltre significat, deia que no creu en la igualtat però reconeix la diversitat i el valor més o menys elevat de les persones. Adolf Hitler, deixant per banda tot el que volia fer, principalment volia...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • FEIXISME
  • Característiques del Feixisme
  • feixisme
  • Feixisme
  • feixisme
  • Feixisme
  • Que és el feixisme?
  • Feixisme i nazisme

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS