Fiestaa!!!

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (268 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 9 de enero de 2012
Leer documento completo
Vista previa del texto
Avui comença tot
1. Esmenteu les diferents relacions familiars que van apareixent al llarg de la
pel·lícula i reflexioneu-hi.
EnDaniel i la seva dona, que és mare d’un fill que no respecta la relació que tenen. Això implica moltes dificultats en la relació familiar i l’educació.  * Els pares d’un infant que va a l’escola bressol, que no tenen feina i, per tant, no poden pagar a l’escola i a més, no volen tenir el nen acasa per que tenen moltes coses a fer i els hi molesta.
  * Una mare que no pot pagar els tiquets del menjador perquè cobra poc i amb aquests dinerspassa més setmanes, comprant menjar i recursos necessaris per a viure.
  * Uns pares que tenen una filla i un nadó, que no tenen feina i es gastenels diners comprant alcohol, la mare és alcohòlica i porta els nens a l’escola bressol. A casa no tenen uns recursos mínims per a viure, porten moltsmesos sense llum. El pare aconsegueix una feina de camioner i porta el camió a l’escola per ajudar a l’educació dels petits.
Els pares segueixendemanant ajuda perquè amb això no en tenen prou. Arriba un moment que la mare se sent impotent de la situació i acaba suïcidant-se, acabant també ambla vida dels seus fills mitjançant el gas.
  * Mares que porten un sobre amb diners per a l’escola, pel seu fill. Que tenen una vida més digne imenys problemes i que, en principi, poden permetre’s pagar l’escola.
2. Quina és la implicació de les famílies a l’escola?

3.
4.
5.
6.
tracking img