Figures de pilates

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (290 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 3 de marzo de 2012
Leer documento completo
Vista previa del texto
TREBALL PILATES

Figura 1

Estas tombat a terra amb les cames doblegades, aiceques els braços mentres inspires i expires al baixar-los (tenint-los a uncentímetres del sòl).

Figura 2

Estas a quatre potes, amb l’esquena recta, inspires i mentres vas pujant la cama dreta i el braç esquerra expires, inspires i mentresbaixes la cama i el braç expires, a continuació fas el mateix però amb la cama esquerra i el braç dret.

Figura 3

Estas a quatre potes, amb l’esquena recta,inspires i en expiar aixeques el braç i la cama dreta, de manera que quedis recolzada sobre el braç i la cama esquerra, inspires i en expirar baixes, i seguidament fas almateix però amb la cama i el braç esqerra.

Figura 4

Estas a qutre potes, inspires i quan expires et posses en planxa, inspires i quan expires dobleges la camadreta (la doblegues de manera que quedi davall de la teva panxa), inspires i en estirar-la expires, després fas el mateix amb la cama esquerra.

Figura 5

Estastombat a terra amb les cames doblegades, inspires i quan expires pujes les cames norante norante, inspires i quan expires pujes de manera que fagis un abdominal,inspires i expires en baixar i aixi consecutivament.

Figura 6

Estas tombada a terra amb els braços estirats (de manera que fas una creu), inspires i en expirarpujes les cames norante norante, inspires i en expirar et gires cap a la dreta sense aixecar les espatlles, inspires i tornes a la posició inicial (apoyada a damunttota l’esquena), tornes a inspirar i en expirar et gires cap a l’altre costat i per tornar a la posició inicial, inspires i expires mentes et gires per col•locarte.
tracking img