Filosofia

Páginas: 3 (588 palabras) Publicado: 17 de febrero de 2013
Al dia huy se tant de la vida , que no se si sera bo o sera mal , en lo jove que soc he apres tant de esta vida ,i la veritat que estic contenta per que aixina si me caic en este cami , me sabrealsar i tirar avant,molta gent diu que tinc molt de cap pa lo joveneta que soc ,una persona te coneiximent gracies a les coses males que passen,per aixo madura la gent ,per les coses que passen al llargde la seua vida.
També diuen que soc molt valenta,per que no me serviix de res plorar si ixe fet ya esta fet ,no me servís de res cuant ya no puc tirar arrere ,soc forta , per totes ixes coses quepassen .Ara ya se que no ploraré per una chorra , per que ya se cuant se plora.
Ara ya se lo que es el dolor , la tristesa , la rabia , i la alegria ixa alegria que la trac , gracies a les personesque un dia més me fan que puga traure ixa sonrisa , la meua nevodeta , ELL, la meua familia al vore que estem junts, i a les amigues , i gent que me aprecia , a tota ixa gent li done les GRACIES.
Seque en esta vida no se pot tindre tot ,que també tens que pensar en els demés
I Ara ya se cuant tinc que riurem , i cuant tinc que plorar , cuant tinc que parlar i cuant tinc que callar , ara ya selo que esta be i lo que esta mal , si la meua familia me veu
Com a que no tinc trellat ,pero se que en tinc més de lo que ells es pensen ,cuant vaig a casa , soc de una forma , i cuant estic en lagent de una altra.
Se cuant ser filla i cuant amiga.
La gent cuant cambia , cuant va creiix , cuant passe de ser jove a ser adult , cambien per les coses que lis passen , cambien per cambiar tota ixagent ,pero ixa gent que cambia ,moltes voltes no sap que li pot fer mal altres.
També se que encara me queda molt per a pendre de esta vida,i que moltes vegades me caure en este cami .Pero sé unavega més que no tinc que esperar a que me alsen ,o a que vinga a buscarme , yo me alsaré i seguire ixé cami.
També diuen que encara es pronte per a que me enamoré,pues la gent que meu diu
Ya...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • filosofia de la filosofia
  • Filosofia
  • Filosofia
  • Filosofia
  • La Filosofía
  • Filosofia
  • Filosofia
  • Filosofia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS