fjgiouijueriftrit

Páginas: 4 (826 palabras) Publicado: 25 de mayo de 2014
SOBRE EL CORRI-CAN

Ens trobem davant de la possibilitat que en el municipi de Sitges hi hagi un corri-can. És ben cert que en els terrenys de darrere l’edifici de la policia municipal hi ha unpipi-can, però les dimensions són reduïdes per la quantitat de gossos censats que hi ha a Sitges. Davant d’aquesta possibilitat els amos dels gossos usuaris del Parc de Can Robert estem pendents de comes realitzarà aquest corri-can, i vagi per endavant que no hi estem en contra, sinó que el què volem és que es porti a terme amb la millor de les condicions per a tots, tant pels nostres gossos comper la població en general.

Des de fa uns dies ja hem vist que s’han iniciat els treballs del tancat que delimitarà la zona del corri-can ubicat al Parc de Can Robert. En primer lloc, creiem quel’espai destinat és insuficient, en relació a les dimensions que té el parc. En diferents moments del dia, es poden ajuntar en aquesta zona del Parc de Can Robert, una cinquantena de gossos, alguns d’ellsde tamany mitjà i gran, i és per això que l’espai que s’ha projectat, al nostre entendre, és poc. Els diferents amos dels gossos que ens trobem cada dia allí, sitgetans i amb els gossos benidentificats i censats, hem parlat sobre quin hauria de ser el tancat. L’opció que proposem és que l’espai del corri-can agafi part del porxo que hi ha instal·lat i una part de la zona de gespa. També, permantenir l’espai net, caldria incorporar-hi papereres i algun banc, ja que s’ha de tenir present, que els amos dels gossos són persones de totes les edats. A més, també cal considerar que durant l’estiu,al no haver-hi grans zones d’ombra, el porxo aniria molt bé per resguardar-se del sol i la calor.

Els amos dels gossos també considerem que per la bona convivència de tots els usuaris del Parc,potser caldria reordenar-lo i col·locar-hi els diferents elements en altres punts, treient la zona infantil de la part superior del parc –la que hi ha al costat del corri-can projectat-, i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS