fossiles y demas chorradas

Páginas: 3 (538 palabras) Publicado: 29 de enero de 2014
Conclusions entrevistes
Amb l’objectiu de valorar el pes que té l’esport i el seguiment d’una dieta equilibrada; dos factors, per a mi indispensables en una dieta, he dut a terme una entrevistaentre dues persones de perfils, edats i amb un seguiment de la dieta completament diferent.
L’entrevista consta d’onze preguntes respostes per dues dones, com ja he dit de perfils molt diferents.
Enel primer cas, la Núria té 32 anys i ha tingut problemes de sobrepès des de els 8 anys. A l’edat dels 20 anys va començar a fer un règim per iniciativa pròpia, sense acudir a cap professional. Tot iaixí, va perdre un pes considerable. Uns anys més tard se li va despertar la curiositat per l’esport i va decidir reforçar el règim i el cos que havia aconseguit amb aquest. Després de practicar esportquasi a diari no només ha aconseguit una bona imatge, sinó també una bona musculatura i a dia d’avui està molt contenta amb el resultat.
En el segon cas, la Maria Rosa té 50 anys i va començar atenir problemes de sobrepès entre els 35 i 40 anys. A partir d’aquest problema va acudir a un professional que li va recomanar un règim ric en proteïnes, amb el qual va perdre uns 20kg amb el marge detemps d’un any. Malauradament aquest règim li va causar un efecte rebot i ha tornat a recuperar bona part del greix que havia perdut.
Si comparem els dos casos, veiem que la Núria va seguir un règimfeta i adaptada per ella mateixa on simplement va eliminar els menjars elaborats, els sucres i els dolços i, amb això va aconseguir perdre més del pes desitjat. En canvi, la Maria Rosa va seguir unrègim, com ja em dit, rica en proteïnes i va aconseguir perdre molt pes amb un interval de temps molt curt. El problema és que un règim d’aquestes característiques no es pot seguir durant tota la vida, iaixí el va deixar i va tornar a augmentar de pes.
L’esport marca una diferència en els dos casos; ja que el cas de la Núria és clar i l’esport clarament la ajudat a mantenir-se; ja que està molt...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • fossil
  • Esto Es Una Chorrada
  • EL CHORRO
  • Chorro
  • chorro
  • Fossil Fuel
  • demos
  • demo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS