Frankeinsten

Páginas: 15 (3703 palabras) Publicado: 13 de noviembre de 2014
Capítol 1
Frankenstein que Walton diu sobre el seu origen a Ginebra i li descriu com el seu pare, Alphonse Frankenstein, era un home ric, respectat i benèvola que va rescatar la seva mare, la pobresa Carolaine abans de casar-se amb ella. Ella era la filla de Beufort, un amic del seu pare que va perdre la seva fortuna i paisatge moure de casa per escapar de la vergonya de la seva pobresa.Alphonse va viatjar per veure Beufort i la seva filla amb la intenció de proporcionar assistència, però quan el va arribar a casa seva, Beufort havia mort, i Caroline estava sol i en fallida.
Alphonse va portar a Ginebra amb la i es van casar dos anys més tard. Malgrat que era molt més jove que el seu marit, Caroline estimat profundament que va fer seva relació un feliç i estimar. Victor. Seu primerfill, va néixer quan ells van viatjar per Itàlia i encara que Caroline volia una noia no podia concebre una altra vegada passat 5 anys del naixement de Víctor, va ser llavors quan durant una visita als pobres pels carrers d'Itàlia es van reunir Elizabeth Levenza un orfe de noia que seria portat per la família Frankenstein.

Capítol 2
Frankenstein descriu la serenitat de la seva infantesa quefinalment va portar a incloure altres dos germans més petits. No obstant això la seva relació amb Elizabeth encara era la millor, descrit com el seu complement, sent Frankenstein un home que sincerament es va inaugurar amb poques persones de la seva germana Elizabeth i el seu company d'escola Henry Clerval eren els seus amics més propers.
A edat 13 Frankenstein va començar a interessar en l'espurnade la vida i teories de la vida humana, creada el deia que ell, el món era un secret obert que el tenia per desemmascarar. Els sentiments de curiositat per les lleis ocultes i misteris de la vida són les primeres impressions que el recorda.
Frankenstein va ser absorbida en aquests estudis fins que un dia va veure un raig de desfer d'un arbre, que el portaren a estudiar les teories de galvanització(donar vida als objectes utilitzant electricitat) i electricitat.

Capítol 3
Quan Frankenstein tenia 17 anys va hauria surten Ingolstadt per continuar els seus estudis quan Elizabeth contractat febre escarlata (escarlatina), mentre s'està recuperant Caroline, que havia estat cuidant els seus malalts cal·lus. En el seu llit de matrius Caroline desitjava Frankenstein i Elizabeth van ser doscasats. Després d'una estona lamentant la mort de la seva mare Frankenstein marxà cap a Ingoltadt la seva readmissió on tenia la por a sentir-se sol o no tenen ningú, aquest sentiment es va esvair un cop Frankenstein conèixer M. Waldman que animen a continuar amb els seus estudis en l'espurna de la vida.

Capítol 4
Frankenstein va continuar amb els seus estudis en la escancia de la vida. Després dedos anys d'estudi en compte per tornar a casa perquè les seves habilitats eren tan avançats que ja no va poder obtenir més progrés hi ha, no obstant això, just abans del passi Frankenstein va descobrir l'essència de la vida, secret que es negava a compartir amb Walton no segueixin el seu exemple"pobre" la dita "aprendre de mi"", si no meva preceptes, almenys des del meu exemple, adquirirconeixements és tan perillós i que és més feliç l'home que creu que la seva ciutat natal del món que aspira a ser més gran de la seva naturalesa que li permet".
Per descobrir que és el que dóna vida Frankesntein dedicada per crear un ésser humà, un home de 2. òrgans de 5 m d'alçada amb parts tenint força sobrehumana i resistència. Perquè tot això treballar en secret i mentre treballava en lacorrespondència de projecte amb la seva família atur, la seva salut començava a deteriorar per tot el temps que dedicava a la seva creació però el no va parar fins que vegi el seu projecte acabat.

Capítol 5
Finalment una nit de tardor Frankenstein donava vida a la seva creació, però les seves il·lusions de grandesa van ser ràpidament desapareixent per veure la bèstia horripilant. Ell havia escollit...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • frankeinsten
  • Frankeinsten
  • Frankeinsten
  • Ultimo De Frankeinsten

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS