Fuerza

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (294 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 2 de febrero de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
Força abdominal: Flexió de maluc en suport de braços sobre *fit *ball

El següent exercici ens va a servir per enfortir la graella abdominal amb aquest completmoviment que integra l'aportació dels braços, les cames i el tronc, per la qual cosa ens pot servir com a mitjà per desenvolupar la resistència, sempre que s'aconsegueixiperllongar l'entrenament en el qual s'inclogui el temps suficient.
Per a la seva execució es necessita una pilota suïssa o *fitball, i com la pilota ha de rodar i lesmans s'han de recolzar en el sòl, també ens pot ser d'utilitat l'ús d'una *esterilla per fer-nos el treball més còmode.
Ens anem a col·locar en posició de fons debraços, amb les mans recolzades en el sòl, i amb les cames sobre la pilota, descansant en la part anterior dels panxells.
El tronc es manté alineat amb les cames quecomencen estirades. Procurem mantenir un to corporal activat, especialment en l'abdomen per facilitar l'equilibri i el control del moviment, garantint una pressióconstant amb les mans sobre el sòl i amb les cames sobre la pilota.
Agafem aire i en deixar-ho anar iniciem el moviment que consisteix a fer rodar la pilota cap a les mansgràcies a la tracció de les cames, la qual cosa s'aconsegueix flexionant els genolls i el maluc, la qual tractem d'elevar cap amunt.
En rodar la pilota es produeixuna transició de la superfície de contacte amb la pilota, de manera que en desplaçar-se aquest cap a davant quedarem recolzats sobre la punta dels peus, de manera que lapilota no només roda pel sòl sinó per la superfície del panxell i peu.
En inspirar desfem el moviment de manera controlada per retornar a la posició inicial.
tracking img