Fusion correspondencia

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (349 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 2 de noviembre de 2010
Leer documento completo
Vista previa del texto
FUSSIÓ PER A CORRESPONDÈNCIA 1. IMPORTANT: el document font ha de tenir un encapçalament per a cada un dels camps que s’utilitzaran, i aquests han d’estar a la primera línea. És indiferent queestigui en EXCEL o WORD.

2. AL WORD: Eines – Cartes i correspondència – Combina la correspondència

3. Apareix el següent menú i l’anem seguint, pas a pas:
1. Normalment farem servir cartes. 2.Normalment fem servir el document actual 3. A continuació haurem de cercar l’arxiu on estan les dades:

4. A continuació cerquem l’arxiu a on hi ha la font de dades:
Marquem l’arxiu i diem “Obre” Acontinuació ens mostra les dades i diem “D’acord”

5. A partir d’aquí apareix la Barra d’eines de fusió de correspondència. Si no apareix automàticament la podem activar mitjançant la barra de menú,VISUALITZACIÓ – BARRES D’EINES – COMBINA LA CORRESPONDÈNCIA.

6. Ara ja podem insertar cada un dels camps que utilitzarem mitjançant el següent botó: A continuació ens mostra els camps, elssel.leccionem un per un i anem dient “Insereix”:

Apareixeran a la pantalla de la següent manera:

Amb la tecla “ABC” podem veure el resultat un cop feta la fusió:

Podem canviar el tipus de vista tantesvegades com vulguem amb la mateixa tecla.

7. A continuació muntem el document per tal quedi la fusió tal i com s’ha d’enviar, per exemple: Amb la vista de codis: Amb la vista “ABC”:

Podem anarpassant per tots els registres del document amb els següents botons de la barra d’eines:

És recomenable tenir feta primer la carta i després només cal afegir els codis allà a on han d’anar. 8.Arriba el moment de fusionar la correspondència i tenim dues maneres per fer-ho: Fusionar directament a la impressora

Fusionar a un document nou

Si fusionem a un document nou, es crearà un arxiu quetindrà tantes pàgines com registres. És força útil per si s’ha de modificar alguna carta abans d’enviar a imprimir, i a més es pot desar l’arxiu. Si fusionem directament a la impressora estalviem...
tracking img