Futbol

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (342 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 16 de diciembre de 2010
Leer documento completo
Vista previa del texto
Categoria: Juvenil (16-18 anys)
Tasca a treballar: Control i passada

EXERCICI 1:

Col•locarem a 7 jugadors (4 defenses , 1 pívot i 2 extrems). Començarem pel latreral dret, iaquest haurà de fer la passada al central dret, aquest a l’altre central i així successivament com es veu en el gràfic. Es repetirà l’exercici unes quantes vegades amb la sevaprogressió que descriurem a continuació.

La progressió la podrem fer dient als jugadors que facin la passada i/o el control amb la cama no hàbil. I també podem fer la progressióposant oposició. Es poden col•locar dos puntes que facin pressió als defenses i algun pivot i dos laterals que defensin passivament i després amb defensa activa.


EXERCICI 2Aquest exercici, consisteix en treballar el control, la passada curta i llarga i la possessió de pilota en superioritat numèrica (4x2).
L’exercici es realitza en un rectangle dividiten tres zones (1,2 i 3). A cada zona hi va un equip de 4 jugadors. A la zona 1 un equip amb pitrall negre, a la zona 2 sense pitrall i a la zona 3 pitrall vermell.
L’exercici constaen fer com a mínim 5 passades seguides en les zones 1/3 abans de llançar la pilota a la zona 3/1. l’equip de la zona 2 són els que han de robar la pilota, però només poden entrar ala zona 1/3 dos jugadors i els altres dos jugadors s’han d’esperar per entrar a la altra zona, si els de la zona 1/3 aconsegueixen passar la pilota a la altre zona. La passadahaurà de ser de forma que no la robin els dos jugadors que estan a la zona 2, perquè també poden interceptar la passada.
Si els que no porten pitrall (zona 2) roben la pilota als quetenen pitrall, per exemple als vermells (zona 1), aquests passaran a ser els que hauran de robar la pilota als de la zona 3 i els de sense pitrall es col•locaran a la zona 1.
tracking img