Gattaca

Páginas: 5 (1018 palabras) Publicado: 18 de septiembre de 2012
GATTACA

1-
A) El preu d’un diagnòstic prenatal pot ser més de 400€.B) Estic d’acord en la selecció d’embrions perquè aquesta decisió pot salvar la vida de un germà. Perquè gràcies al cordó umbilical pot ajudar a superar alguna malaltia que pot tindre.2-
A) Arguments a favor:Algunes parelles no van aconseguir tenir fills perquè aquests patien una malaltia genètica i van morir gens mésnéixer o quan encara eren bebès. Les tècniques empleades per alterar la constitució genètica de l'embrió permeten ara que aquests pares puguin tenir fills.Si volem el millor per als nostres fills, per què raó no podem dissenyar als nostres propis bebès? Recorrent a les tècniques genètiques, és possible ajudar a evitar certes malalties hereditàries. D'aquesta forma, s'evita que el bebè sofreixi iredueix el cost i la pressió emocional d'haver de cuidar d'un nen malalt per a tota la vida. Serà aquesta la solució perquè hi hagi nens i pares més feliços?Bebès "per encàrrec"? En alguns casos, que els pares van tenir un fill amb una malaltia sanguínia greu, es va recórrer al FIV per seleccionar els embrions, per així poder tenir un segon fill que exerceixi com dador de sang o medul·la òssia delprimer. En aquests casos, quan el bebè neix, ell o ella és un bebè sa i pot ajudar al germà o germana major a guarir-se.Arguments en contra:És això correcte o no? En aquests casos, pares i metges estan criant un bebè perquè actuï com a fàbrica de donació d'òrgans. Com se sentirà aquest nen en el futur? És possible que el nen senti que només va néixer per poder ajudar al germà o germana major. Elsnens han de ser estimats i volguts per ser els qui són i no pel que són capaços de fer pels altres.Aquestes tècniques genètiques són molt cares. Per què només les persones riques poden eradicar les dolències genètiques? Aquest fet pot conduir al fet que hi hagi grans desequilibris entre les persones riques i les pobres.Serà que anem a crear una raça de súper - humans que miraran de gairell a aquellsque no posseeixin alteracions genètiques? Lamentablement, en l'actualitat encara hi ha persones que neixen amb algun tipus de discapacitat i que han de bregar amb la intolerància. I, si accedim a la manipulació genètica, augmentarà la discriminació cap a les persones discapacitades?Arribaríem al punt de corregir embrions perfectament sans. Una vegada que comencéssim a eliminar embrions perposseir el gen d'una determinada malaltia, què ens impediria escollir bebès pel seu físic o per les seves característiques psicològiques?Fins al moment, podem filtrar embrions humans amb la finalitat d'escollir només aquells que no posseeixen gens "dolents". Ara bé, seria correcte afegir nous gens artificials o eliminar uns altres? Aquests canvis genètics serien permanents i quedarien emmagatzemats encadascuna de les cèl·lules del bebè.
3-
A ) L’alcoholisme,tabaquisme, drogoaddicció, ETS,obesitat, sida , anorèxia i bulímia, problemes cardiovasculars y el càncer.La cotaminació , els mal hàbits a les noves tecnologies, etc..

4-
A) la tecnología utilitzada per millorar el conrreu i les collites és diferent a la tecnología que s'utilitza per la ugenèsia humana per que la que milloraels alimens no comporta cap moralitat i la religió s'oposa ja que no estem crean un ser nou sinó que estem modificant un ja existent.

B) Crec que s'han de limitar les pràctiques a causa que no se sap quin resultat pot tindre pel cos humà ni les repercucions que tindrà.

5-
B) Per que l'ndividu no té per què semblar-se unicament als pares, pot semblar-se als seus avantpassats.

6-
A) Lescriatures són nens automatitzats fets de làtex i plàstic, amb un circuit electrònic que simula una respiració lenta. De aspecte semblen petits humans sense pèl, i van ser dissenyats per ser presentats com a criatures vives, pero hibernant, genèticament creades per ser comprades com mascotes. La idea d'aquesta exhibició es fonamentar la discusió oberta sobre els posibles beneficis o prejudicis...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • gattaca
  • gattaca
  • Gattaca
  • Gattaca
  • Gattaca
  • GATTACA
  • Gattaca
  • Gattaca

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS