Germinal

Páginas: 4 (958 palabras) Publicado: 9 de febrero de 2011
Análisi del film Germinal
1.- Identificació i presentació.
- Gènere cinematogràfic: A quin gèneres pertany?
La pel·lícula Germinal pertany al gènere drama històric.
- Guió: En quina novela esbasa el guió de la película? Qui va ser Émile Zola? Quina importància té en la literatura francesa contemporania?
La película es basa en la novela Germinal de l'escriptor Émile Zola. Émile Zola va serun novelista francés que va ser molt bo tant amb la literatura com el periodisme.
2.- La trama argumental i els personatges.
- Idea clau: Resumeiz en una sola frase el tema de la película i situalaen l'espai i en el temps.
La vida dels miners del segle XIX a França.
-Argument: Al voltant de la idea central del film, articula el resum de la trama. Analitza el conflicte social que presenta, lesclasses que hi surten i els seus respectius sistemes de vida i de valors. Explica, a més, els motius pels quals esclata la vaga dels miners i sintetitza'n el desenvolupament
En el poble arriba unmaquinista que es diu Etienne Lampier, que aconsegueix un treball a la mina perquè un mina ha mort.
Dins la mina coneix als seus companys de vagoneta, Maheu i la seva filla Maheude. Etienne va a viurea casa la familia de Maheu.
Allà només hi ha que problemes perquè les condicions dins la mina són molt dolentes: primer perquè els hi paguen molt poc i això fa que no tinguin prous diners permenjar, després els nens han de comçar a treballar quant tenen 8 o 9 anys.
La familia de Maheu està molt malament perquè una de les filles es queda embaraçada i s'ha de casa, això és un problema perquètindan una paga de menys, un dels fills es trenca la cama i no pot treballar i a més una de les altres filles s'en va a viure amb un home molt violent.
La mare ha d'anar a casa dels rics per demanaruna mica de diners perquè sinó no poden compra el menjar, però aquest li donen roba. Se'n va a la botiga perquè li doni una mica de menjar però aquest li dona a canvi de la roba.
Etienne decideix...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Germinal
  • Germinal
  • Germinal
  • Germinal
  • Germinal
  • Germinal
  • Germinal
  • Germinal

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS