Graduado

Páginas: 2 (418 palabras) Publicado: 24 de enero de 2013
La discriminació entre els humans ha sigut un problema present en les societat al llarg de tota la historia i encara hui en dia existeix aquest fenomen. Aquesta discriminació ha donat peu aclassificar els essers humans segons el color de la pell, el nivell d’estudis, el nivell social, coneixements, riquesa,religió, sexe... Hi ha molta gent que no sap reconèixer la variabilitat en el món, que nosap acceptar les diferencies, que a lo millor li dona por allò alien a ell i per això busca la seua destrucció per tal de acabar amb els seus temors. En la meua opinió la discriminació naix del’educació.
Els nadius indis hauran sofrit molt degut a les guerres, a la pèrdua de gran part del seu poble i les seues terres. Segurament amb aquests desastres hauran perdut part de la seua cultura illengües. La humanitat dels humans anirà desapareixent? S’acabarà amb la variabilitat al món? La historia ens porta cap a un món desconegut; mecanitzat; en que els sentiments son secundaris; estremidor... Maisabrem el que els depara als nostres nets però si que podem millorar el present per tal de millorar aquest món nostre al menys per als nostres fills.
Els indis van fer el que devien però no ho vanaconseguir, no van poder amb les tropes espanyoles que tenien armes més avançades i destructores. El món evoluciona constantment i com aquesta guerra va haver-hi moltes més. Com va succeir en laPrimera Guerra Mundial (1814-1816) en la que el nazis creient-se millors discriminaven el jueus i altres races buscant la seua destrucció. Aquestes guerres van portar a una evolució favorable del món jaque es va començar a formar noves lleis i pactes per tal de evitar la violència i la desigualtat.
Hui en dia tenim la Llei de igual llibertat de drets individuals per a tots els individus d’unasocietat, amb la qual s’intenta acabar amb la discriminació, els perjudicis i els estereotips. Encara i així hi ha gent que s’amuntona en grups homogenis en ideologies, races, sexe, riquesa, nivell...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Graduado
  • Graduando
  • Graduada
  • Graduado
  • graduado
  • Gradu
  • Graduada
  • Graduado

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS