Guebah

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 11 (2652 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 29 de enero de 2012
Leer documento completo
Vista previa del texto
15 dies a BROOKLYN!

4 de Juliol del 2010:

Portava esperant aquest dia desde feia mesos. Per fi podria dir que havia viatjat a els Estats Units. Em vaig haver de llevar a les 5:30 de matí.
El viatje el feia amb una companyia anomenada British Summer, que es dedica a organitzar estades per a joves, al extranger per aprendre angles. La meva estancia era a Brooklyn ( Nova York ) i erem 19joves els que anavem a la mateixa estada.
Jo no coneixia ningú dels que m’acompanyarien a Nova York, pero ja desde el primer moment, vaig veure que eren grans persones.
A les 7:30 del matí, ens vem acomiadar dels nostres pares. El vol sortia a les 9:15, amb destinació Ginebra ( Suïssa ). L’avió va arribar a Suïssa a les 11:00, pero vam haver d’esperar fins les 12:30 per que sortís el vol a NovaYork. El trajecta va ser de 8 hores i mitja, pero no es va fer molt llarg ja que com no ens coneixiem entre nosaltres, vam aprofitar per fer-ho.
A la arribada a Nova York, ens estava esperaant un autocar que ens portaria a Brooklyn. Les famílies que ens acollirien ens estaven esperant allà. Jo vaig tenir la mala sort, de que la meva família es trobava a la casa de platja celebrant el 4 de Juliol (dia nacional ) i em van portar a dormir la primera nit a casa del coordinador americà juntament amb 2 noies mes que tenien el mateix problema.

5 de Juliol:

Primer dia sencer a Nova York. El coordinador ens va portar a l'escola, on ens vam trobar tots els nostres companys, amb els quals vam realitzar una petita prova perquè els professors sapiguessin el nostre nivell d'angles. Al acabar laprova, vam marxar amb tots els espanyols a fer una primera ullada al nostre "barri" Brooklyn, que te 7 milions d'habitants. A la tarda vaig tornar a casa del coordinador, ja que havia quedat amb la meva "família" que em passarien a recollir allà.
Em van venir a buscar a les 20:30 de la tarda ( nit per a ells ) i la primera impressió que em van donar no podia ser millor. Em van tractar des-de elprimer moment perfecte, i per coneixem una mica mes, em van portar a sopar a una pizzeria. A acabar el sopar, vam anar cap a casa, on em vaig col·locar a un soterrani que tenien, en el que vaig estar molt be.

6 de Juliol:

Primer dia de classes a Brooklyn. L'escola començava a les 9 del matí, amb classe fins les 10:30. El primer dia de classe es va fer més que agobiant, ja que els més de 40º detemperatura i el no disposar ni d'aire acondicionat ni de ventilador a l'aula feia molt més difícil suportar les classes. A les 10:30, teníem un quart d'hora per refrescar-nos, que vam aprofitar per baixar al menjador, que si que tenia aire acondicionat, i eixugar-nos una mica la suor. De 10:45 a 12, altre cop cap a classe. Els dinar als Estats Units es ven d'hora, i nosaltres dinàvem a les 12.Ven dinats, sobre les 12:45 vam agafar un bus per anar per primera vegada al centre de Nova York, Manhattan.
Allò ens va emocionar molt a tots, els edificis ven alts, la gran quantitat de taxis, com a les pel·lícules, les botigues molt grans i plenes de gent... Tots ens volíem quedar a viure allà.
A les 18:30 vam arribar a l'escola altre cop, on ens esperaven les famílies per recollir-nos. Lameva família tenien dos fills, una nena de 14 anys, i un nen de 12. El nen jugava a basquet, i em van portar a veure un partit que jugava ell de una lliga d'estiu. Al acabar el partit, em van portar a sopar a un restaurant ven americà. Una hamburgueseria al costat de la carretera i plena de gent.

7 de Juliol

Tercer dia complet a Brooklyn. Amb molta mes confiança amb la família i amb elscompanys espanyols, tot es feia molt més senzill allà. Pel matí, la rutina de sempre, cap a l'escola i a les 12 a dinar. Les classes continuaven sent igual d'agobiants, ja que feia massa calor. Per dinar va ser el primer dia que vam tastar una hamburguesa " americana ", i la veritat es que petita no era. Ja començava a ser normal per nosaltres agafar el metro a la mateixa parada cada dia per anar cap a...
tracking img