historia disney

Páginas: 4 (783 palabras) Publicado: 4 de diciembre de 2013
“The Walt Disney Company”, més coneguda simplement com Disney va ser fundada l’any 1923 pels germans Disney, Walt i Roy. És la segona empresa d’entreteniment en el món després de TimeWarner.
El 16d’Octubre de 1923  Walt va signar un contracte amb M.J Winkler per produir  una sèrie de Comèdies d’Alícia. Amb aquest fet es considera l’inici de  “The Disney Company”, primerament conegut com a“The Disney Brothers Studio”.
El 5 de Setembre de 1927 s’estrena el primer capítol dels dibuixos animats  d’Oswald the Lucky Rabbit cartoon, Trolley Troubles. Un  any després  estrenen “Steamboat Willie”,això marcarà l’inici dels dibuixos animats de Mickey Mouse i serà la primera aparició de Minnie Mouse.
Durant la segona dècada de vida d’aquesta companyia al 1930, debuten els  còmics de MickeyMouse, s’estrena “Flowers and Trees” els primers dibuixos animats en color en guanyar un Oscar. A l’estiu de 1930 apareix per primera vegada  Donald Duck.
L’any 1935 s’estrenen els primers dibuixosanimats de Mickey Mouse en color.
El 21 de desembre de 1937 s’estrena la primera pel·lícula de dibuixos animats, Blancaneus i els set nans, més tard fan una re-edició d’aquesta generant un beneficiimportant per a la companyia. A finals de 1939 traslladen els seus estudis a Burbank, California  des dels estudis Hyperion a Los Angeles.
El dia 1 d’Octubre de 1949 s’expandeixen i s’introdueixen al’àmbit musical. Formen  “The Walt Disney Music Company”
Durant els ‘50 és quan aconsegueixen molts triomfs, estrenen una de les pel·lícules més conegudes, Peter Pan. Al mes de Juliol de 1955 obren elprimer parc temàtic de Disney, Disnelyand a Anaheim, California.
El 15 de Desembre de 1966 mor l’home que va fer que tot això fos possible i fer realitat els somnis de moltes persones fins a l’empresaque és ara mateix. Aquest és Walt Disney, mor als 65 anys d’edat.
El dia 25 de Desembre de 1969 s’estrena el primer espectacle Disney en viu, el  “Disney on parade” on apareixien personatges...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Historia De Disney
  • historia de disney
  • Historia Y Logos De Disney
  • historia walt disney
  • la verdadera historia de disney
  • personajes en la historia de disney
  • la historia de walt disney
  • Historia de disney

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS