Historia

Páginas: 4 (912 palabras) Publicado: 9 de mayo de 2012
Resposta 1:

Regne Unit, França, Suïssa, Luxemburg, Alemanya, Holanda, Noruega, Suècia, Dinamarca, Rússia, Àustria-Hongria i Itàlia.

Aquestes zones eren riques en producció de carbó amb la qualcosa, països com França, Bèlgica i Pòlonia van estar en conflicte amb Alemanya per dominar aquests territoris ja que ells no tenien al seu territori mines de carbó.

Per tant lluitaven per fer-seamb el control d'allò que no tenien.

Resposta 2:

Sembla una industria tèxtil.

A la revolució industrial els mateixos propietaris de les fàbriques recollien a nens, en alguns casos de cinc o sisanys dels orfandats o els compraven a la gent pobre, fent-los treballar entre 13 i 16 hores diàries.

Aquestes condicions laborals al segle XXI, no es poden permetre per que hi ha lleis que hoprohibeixen.

Encara hi ha països que no tenen lleis que protegeixin als menors, continuen havent explotació infantil, com ara alguns països d'Àsia, Àfrica i Sud-Amèrica.

Resposta 3:

La fallidadel capitalisme es justifica per les desigualtats de classes i les grans diferencies que exiteixen entre la burgesia i el proletariat. Mentre que la burgesia s'enriqueix amb el capitalisme la classeobrera a d'afrontar un empitjorament de les seves condicions laborals.No tots els partits obrers persegueixen la conquesta del poder polític, ja que els anarquistes persegueixen la desaparició total detota classe de autoritat:"ni Déu, ni amo, ni patró".

El anarquisme i el marxisme tenien un objectiu comú, la alliberació de la classe obrera i l'eliminació de les desigualtats entre els treballadorsi la burgesia. Però hi ha moltes diferències a l'hora de com aconseguir aquest objectiu. L'anarquisme defensa l'abolició total de la propietat privada i que siguin  els treballadors els que gestionenles comunes, el capitalisme com una forma de mantenir el privilegis del poder polític.

El marxisme considera que la propietat deu ser col.lectiva però a mans de l'Estat i que el capitalisme es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La historia de la historia
  • historia de la historia
  • Historia de la historia
  • La historia de la Historia
  • la historia de la historia
  • historia de la historia
  • el historiador y la historia
  • Historia de la no historia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS