Historia

Páginas: 3 (670 palabras) Publicado: 14 de febrero de 2013
Es manté la prealerta del pla Inuncat pel creixement del cabal als rius del nord-oest i pel mal estat de la mar
La Direcció General de Protecció Civil (DGPC) manté en fase de prealerta el Plaespecial d'emergències per inundacions a Catalunya Inuncat pel creixement del cabal dels rius del nord-est de Catalunya, bàsicament La Garona. El Servei Meteorològic de Catalunya, però, ha donat perfinalitzat l'avís per risc de pluja acumulada superior a 100 litres per metre quadrat en 24 hores, tot i que es poden produir algunes pluges febles a la meitat nord de Catalunya a l'Alt Empordà, Baix Ebre,Baix Empordà, Baix Llobregat, Barcelonès, Maresme, Montsià i Selva. Hi haurà mar de fons de component est, i el vent bufarà de component nord i est moderat, amb cops forts. Pel que fa a l'estat de lamar el Servei Meteorològic informa que es poden donar onades a la mar superiors als 2,50 metres (maregassa) durant tot el dia d'avui a les comarques de l'Alt Empordà, Baix Ebre, Baix Empordà, BaixLlobregat, Barcelonès, Maresme, Montsià i Selva. Hi haurà mar de fons de component est, i el vent bufarà de component nord i est moderat, amb cops forts.
Protecció Civil ha demanat especial precaució enla proximitat de rius i rieres i evitar creuar guals o passos subterranis, excepte que estiguin degudament senyalitzats i segurs, especialment a l'Alt Empordà, el Baix Empordà, la Selva, el Gironès,Pla de l'Estany, Maresme i als municipis de la Vall d'Aran per on passa La Garona.
Per rius, La Garona ha augmentat el seu cabal aquesta matinada, passant dels 76 metres cúbics als 80; a Llobregat deMuga i Orlina, baixa la intensitat amb un cabal a Peralada de 35 metres cúbics; a la Muga, també continua la tendència a la baixa, amb 75 metres cúbics a Castelló d'Empúries i el Daró a la Bisbald'Empordà i a la Serra de Daró continuen disminuint i se situen als 12 i 35 metres cúbics respectivament.
Pel que fa el Ter, a la desembocadura continua el descens amb un cabal de 20 metres cúbics i a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La historia de la historia
  • historia de la historia
  • Historia de la historia
  • La historia de la Historia
  • la historia de la historia
  • historia de la historia
  • el historiador y la historia
  • Historia de la no historia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS