Hklhfkk fgj kd

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (253 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 14 de febrero de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
COMENTARI DE TEXT

Pg 12.- L’escola de Milet
L’esser humà sempre a buscat una resposta sobre el seu entorn, la filosofia neix com una respostaracional y contraria al mite, va ser datada al segle VI aC. Jònia una colònia grega. va ser un grup de tres filòsofs (Anaximedes, Anaximandre iTales) els que van a anar començant difondre un pensament contrari al mite (la filosofia), aquest nou pensament es va basar en l’experiència il’observació de les coses.

Pg 20.- G. Deleuze
La filosofia no ens porten cap a una solució concreta, sinó que el que importa es el transcurs, si no escompren el problema lo que es fa es deixar-lo i pasar a un altre problema, per això parlem de la futilitat de la filosofia. La filosofia es unintercanvi de pensaments entre les persones.

Pg 23 (A).- Gaarder. El món de Sofia
Tot esser humà necessita la part filosofica perque necessitemalimentar la nostra ment com alimentem el nostre cos, necessita plantejar-se coses mes enllà de lo material. La filosofia es universalista perquè esigual per a tothom, perquè som filòsofs des del naixement, ens plantegem questions sense que ningú ens ali de dir res.

Pg 23 (B).- Unamuno, delsentiment trágico
La filosofia respon a les nostres concepcions de la vida i del mon que ens envolta. Tots nosaltres tenim aquesta necessitat derespondre a les nostres questions neix de un sentiment subconcient, per això la filosofia es un pensament que neix naturalment dins de nosaltres
tracking img