Hoja Reclamacio

Páginas: 3 (749 palabras) Publicado: 18 de abril de 2012
Busca informació i esplica tot el que trobes referent al fulls de reclamacions; els establiments que estan obligats a tenir-ne, la seva estructura i la seva tramitació.
Decret 70/2003 4 març, pelqual es regulen els fulls de reclamació/denúncia als establiments comercials i en l’activitat de prestació de serveis. DOGS nú, 3853 – 28/03/2003.
Establiments comercials que estan obligats:
Totes lespersones físiques i jurídiques que comercialitzin béns o prestin serveis directament a les persones consumidores o usuàries en l’àmbit territorial de Catalunya hauran de disposar de fulls dereclamació/denúncia oficials, d’acord amb les dades que consten a l’annex i resten sotmeses a l’aplicació del present Decret.
Queden exclosos de l’aplicació d’aquest Decret tots aquells que desenvolupin lesactivitats següents:
* Els i les professionals liberals que duguin a terme una activitat per a l’exercici de la qual sigui necessària la col·legiació prèvia a un Col·legi Professional legalmentreconegut.
* Els serveis públics prestats directament per l’Administració.
* Els centres que imparteixen ensenyaments reglats.
* Totes aquelles activitats que tenen normativa específicaen matèria de fulls de reclamació o denúncia.

Tramitació dels fulls de reclamació/denúncia
La persona consumidora o usuària ha de formalitzar el full en el mateix establiment, almenys en les dadesreferides a la seva identitat, la identificació de l’establiment, l’exposició clara i concisa dels fets motiu de la reclamació o denúncia, lloc i hora dels fets i signatura del full.
En cas de nohaber establiment o prestacions de serveis sense establiment, el full es complimentarà en presència de la persona venedora, operaria o prestadora del servei, en el lloc de la venda o la prestació delservei.
L’establiment o la persona prestadora de serveis pot fer al·legacions en el mateix full, i en cas que sigui així, haurà de signar l’imprès a l’espai reservat a aquest efecte.
No és necessari...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Clase Recurso De Reclamaci N En La A
  • Hoja
  • Hoja
  • Hoja
  • hoja
  • hoja
  • la hoja
  • las hojas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS