Hola

Páginas: 2 (340 palabras) Publicado: 15 de octubre de 2011
La pluja acida esta provocada pels gasos que provenen de les fabriques termiques , dels fums dels automobils... es barregen amb l'unitat de l'aire i l'ozo , forman acid sulfuric , acid nitric i acidcloritic.Aquesta composicio altera la composicio de les gotes d'aigua que formen la pluja .Pero hi ha alguns contaminants atmosferics que noes barrgen amb l'huitat i cauen al sol , aixo es anomenat ladeposicio seca afectant als ecosistemes i tambe provoca la corrosia dels metalls i roques de la construccio.

La pluja acida afecta la vida de les plantes , el seu creixement i desenvolupamentdipositen metalls com l'alumini que dificulta la respiracio del sol i la fotosintesi.

A nosaltres ens afecta de manera directa ha que aquest metalls entren al nostre organisme menja'n aliments que hanestat en contacte en sols contaminats i provoca una acumulacio de Pb als ossos , ronyons i fetge.

Nosaltres podem contribui a que la pluja acida no passi o controlarla.Aturar l'us del carbo amb altcontingut en sofre per a produir electricitat i neutralitzar l'acidesa un copa caiguada sobre amplies regions.

Pel que fa el sol es un be que ens beneficiem tots.Esta compost per materia organicae inorganica.

Gracies a la terra que te components organics que estan format per organismes i microorganismes , que descomponen , degraden i desintregren al sol proporcionant aliments que es unnutrient per als animals i les persones.

En canvi els residus inorganics contenen residus perillosos que descomponen, degraden i desintregen al sol sense proporcionar nutrients.El que aporta es lacontaminacio del sol.Una de les consequiencies que pot provacar es que lixiviats , es filtrin al mantell aquifer i provoqui la contaminacio de l'aigua.Si un animal o persona veu aquesta aiguas'intoxica.

Ames al sol pel que fa a l'ambit de la ctivitat de l'agricultura , li tirem fertilitzants i productes quimics que el contaminen.Tambe afecta els bidons soterrats , antics enterraments de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola hola hola hola
  • hola hola hola hola hola
  • hola hola hhola hola y hola
  • hola hola hola
  • Hola Hola Hola
  • Hola Hola Hola
  • hola hola hola
  • Hola hola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS