Hola

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 3 (567 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 19 de agosto de 2012
Leer documento completo
Vista previa del texto
IMPACTE SOCIALhttp://www.youtube.com/watch?v=n3Xo97Fa5M8&feature=autoplay&list=UL8ZN71WlhJ2Y&playnext=1
Esta causant un greu impacte en tot el mon, amb avantatges i inconvenients.L'Internet ha permès formes completament noves d'interacció social, activitats, i organització, gràcies a les seves característiques bàsiques. Xarxes socials com Twitter, MySpace, Tuenti i Facebook, hancreat noves maneres de socialitzar i interaccionar. Els usuaris d'aquests webs poden afegir una gran varietat d'informació a pàgines, compartir interessos i connectar amb altres persones i grups de gent.També permet trobar gent ja coneguda, i permetre comunicació entre grups de persones ja existents i tornar a relacionar-se amb elles. Durant la primera dècada del segle XXI, aquesta generació hacrescut amb disponibilitat generalitzada de connexió a Internet, provocant conseqüències i aixecant dubtes en aspectes com la privadesa, i la distribució de materials amb drets d'autor. L‘Internet haaconseguit rellevància com a eina política, provocant censura per part d'alguns estats. Molts grups polítics utilitzen l'Internet per aconseguir un nou mètode d'organitzar i dur a terme la seva missió,donant lloc a activisme a Internet.
És molt difícil establir un control centralitzat i global d'Internet. Alguns governs, de nacions tals com Iran, Xina, Cuba d’entre d’altres restringeixen elscontinguts, polítics i religiosos, que persones dels seus països poden veure a Internet, considerats contraris al seus criteris. Tenen una censura amb segons quines pagines i això provoca que no puguinpensar ni actuar diferent als criteris del país.

Què és internet?
Podem definir a Internet com una "xarxa de xarxes", és a dir, una xarxa que no només interconnecta ordinadors, sinó que interconnectaxarxes d’ordinadors entre si. 

Una xarxa d’ordinadors és un conjunt de màquines que es comuniquen a través d'algun mitjà (cable coaxial, fibra òptica, radiofreqüència, línies telefòniques, etc.)...
tracking img