Hola

Páginas: 4 (814 palabras) Publicado: 5 de noviembre de 2012
SÈRIE 3

PAU. Curs 2003-2004

DIBUIX ARTÍSTIC

Districte universitari de Catalunya

Resoleu una de les dues opcions de l’exercici 1 i l’exercici 2. L’entorn natural Exercici 1 [2 punts]OPCIÓ A

Feu una anàlisi comparativa de les imatges A i B basant-vos en una descripció dels elements graficoplàstics, formals i espacials observats. Si ho considereu necessari, podeu acompanyar ladescripció amb un croquis on es vegi l’estructura i l’organització interna de cada una de les imatges. Imatge A. Joseph Mallord William Turner (1775-1851). Pluja, vapor i velocitat. 1844 aprox. Oli sobretela. 91 x 122 cm. Londres, Galeria Nacional. Imatge B. David Hockney (1937). La mar a Malibú. 1988. Oli sobre tela. 91 x 122 cm. Col·lecció particular.

OPCIÓ B

Generalitat de Catalunya ConsellInteruniversitari de Catalunya Coordinació i Organització de les PAU de Catalunya

Feu una anàlisi comparativa de les imatges A i B basant-vos en una descripció dels valors expressius i semànticsobservats. Si ho considereu necessari, podeu acompanyar la descripció amb comentaris relatius als autors, els estils i les èpoques. Imatge A. Joseph Mallord William Turner (1775-1851). Pluja, vapor ivelocitat. 1844 aprox. Oli sobre tela. 91 x 122 cm. Londres, Galeria Nacional. Imatge B. David Hockney (1937). La mar a Malibú. 1988. Oli sobre tela. 91 x 122 cm. Col·lecció particular.

IMATGE AIMATGE B

IMATGE C

Exercici 2 [8 punts] Observeu amb atenció el dibuix en planta d’un jardí de Granada (imatge C). Hi podeu detectar camins, parterres lineals, arbres, superfícies d’aigua, murs,escales, zona boscosa... Imagineu que us apropeu al jardí a vol d’ocell. Trieu una vista d’un moment del vostre vol imaginari i dibuixeu-la de manera que s’hi puguin identificar alguns dels elementsvegetals i arquitectònics intuïts. Per fer-ho, seguiu el guió de treball i les observacions següents: — Realitzeu en els fulls d’aquest quadernet un mínim de dos esbossos preparatoris, per tal...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola hola hola hola
  • hola hola hola hola hola
  • hola hola hhola hola y hola
  • hola hola hola
  • Hola Hola Hola
  • Hola Hola Hola
  • hola hola hola
  • Hola hola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS