Hominidos

Páginas: 3 (724 palabras) Publicado: 17 de diciembre de 2012
Fa entre uns 8 i 15 milions d’anys el continent africà va quedar partit en dos. Va donar lloc a noves muntanyes, i a la falla del rift, creuant Àfrica de nord a sud. En el costat oest de la falla unagran serralada impedirà que els núvols passessin, així que a l’est van disminuir les pluges. Als dos costats de la falla la vida es va desenvolupar de formes diferents, al oest els simis vancontinuar sent-ho, però en canvi al est i més tard al nord i al sud amb la disminució de la pluja, va desaparèixer l’hàbitat natural del gran simi. I es va desenvolupar de la següent manera:
Homínids:
Vanabandonar els arbres i es va posar de peu, guiat per els seus instints explorarà el món de terra, es a dir de a baix dels arbres i s’allunyarà dels simis.
* Horrorin: Mesura menys de 1.50 metres,pesava uns 30 o 40 kilos. A quatre potes per la sabana no podia saber per on anava. Va haver d’aixecar-se sobre les seves potes de darrera i així podia veure. Així van començar a ser bípedes,necessitaven estar sobre dos potes per tenir un camp de visió més gran. Es el primer bíped conegut del est d’Àfrica.

* Tumai: Van trigar molt més en posar-se en peu. Van existir al mateix cop que elshorrorin però a una altra part d’Àfrica.

Australopitecs
* Afarensis: Cada cop la sèquia s’estén més. Uns dels animals que es desenvolupa, s’adapta i sobreviu, es aquest. Lucy es un delsdescobriments que van fer d’aquesta espècie. La seva historia es que vivia sola en un arbre. Mesurava 1.10m i pesava 20 kg. Esta embarassada del seu cinquè o sisè fill. Un matí va veure un grup d’unaespècie diferent i encara que sabia que podia ser perillós es va apropar a ells, ja que necessitava protecció tant per ella com per el seu nou fill, per poder sobreviure. Menja plantes, arrels i petitsinsectes. Aquest grup l’acaptà però el cap vol que sigui la seva parella. Així que un mascle més jove es baralla amb ell i comença a manar. Encara que no sap creuar rius, ella no es vol tornar a quedar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • LOS HOMINIDOS
  • Hominidos
  • homínidos
  • Hominidos
  • Los hominidos
  • Hominidos
  • Hominidos
  • HOMINIDOS

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS