Hoy comienza todo

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 4 (781 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 3 de marzo de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
-------------------------------------------------
CFGS Educació Infantil
-------------------------------------------------
MP7 Desenvolupament Socioafectiu-------------------------------------------------
UF1. Intervenció per al desenvolupament afectiu-sexual de l’infant

Pel·lícula: Avui comença tot.
Activitats
1. Esmenteu les diferents relacions familiars que van apareixental llarg de la pel·lícula i reflexioneu-hi.

* En Daniel i la seva dona, que és mare d’un fill que no respecta la relació que tenen. Això implica moltes dificultats en la relació familiar il’educació.
* Els pares d’un infant que va a l’escola bressol, que no tenen feina i, per tant, no poden pagar a l’escola i a més, no volen tenir el nen a casa per que tenen moltes coses a fer i els himolesta.
* Una mare que no pot pagar els tiquets del menjador perquè cobra poc i amb aquests diners passa més setmanes, comprant menjar i recursos necessaris per a viure.
* Uns pares que tenenuna filla i un nadó, que no tenen feina i es gasten els diners comprant alcohol, la mare és alcohòlica i porta els nens a l’escola bressol. A casa no tenen uns recursos mínims per a viure, porten moltsmesos sense llum. El pare aconsegueix una feina de camioner i porta el camió a l’escola per ajudar a l’educació dels petits.
Els pares segueixen demanant ajuda perquè amb això no en tenen prou.Arriba un moment que la mare se sent impotent de la situació i acaba suïcidant-se, acabant també amb la vida dels seus fills mitjançant el gas.
* Mares que porten un sobre amb diners per a l’escola,pel seu fill. Que tenen una vida més digne i menys problemes i que, en principi, poden permetre’s pagar l’escola.
2. Quina és la implicació de les famílies a l’escola?

* Tots els pares queajuden per que l’escola funcioni, quant fan malbé el col·legi, hi ha pares que ajuden a mantenir-ho, netejar, organitzar...
* Els pares que a la festa, s’agrupen per fer alguna cosa especial:...