Ikariam

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (310 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 10 de mayo de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
Treball Informàtica

Comerç Electrònic,
Seguretat,
Certificat Digital,
Clau Pública i Privada

Xavier Pérez Ciorraga
1º Batxiller
ÍNDEX

Introducció

Comerç electrònicSeguretat

Certificat digital

Clau pública i privada

Opinió personal

Bibliografia

INTRODUCCIÓ

En aquest treball vaig a explicar uns quants conceptes relacionats en lesTecnologies de la Informació i les Comunicacions. Les Tecnologies de la Informació i les Comunicacions, també anomenada TIC o Informàtica, agrupen els elements i les tècniques utilitzades en eltractament i la transmissió de les informacions, principalment d'informàtica, Internet i telecomunicacions. En concret anem a parlar sobre el Comerç Electrònic, sobre la Seguretat, sobre el Certificat Digitali la Clau Pública i Privada.

COMERÇ ELECTRÒNIC
El comerç electrònic és una transacció comercial en què les parts involucrades interactuen de manera electrònica en lloc de fer-ho de la maneratradicional amb intercanvis físics a través del tracte físic directe. La quantitat de comerç que s'ha realitzat electrònicament ha crescut extraordinàriament a causa de la propagació d'Internet. La majorpart del comerç electrònic consisteix en la compra i venda de productes o serveis entre persones i empreses, però un percentatge considerable del comerç electrònic consisteix en l'adquisiciód'articles virtuals com software i altres.

ORIGEN
En els últims decennis del segle XIX empreses comercials iniciaren la venda per catàleg als Estats Units. Aquest sistema de venda, consisteix en un catàlegamb fotos il·lustratives dels productes a vendre. Això va possibilitar a les tendes poder arribar a tenir clients en zones rurals, que per l'època que es va desenvolupar aquesta modalitat hi haviauna gran massa de persones afectades al camp. A més, un altre punt important a tenir en compte és que els potencials compradors poden agafar els productes amb tranquil·litat, sense l'assistència o...
tracking img