Illes Fiji

Páginas: 9 (2238 palabras) Publicado: 18 de diciembre de 2012
Illes Fiji

INDEX

Introducció 1
El nostre viatge 2
Historia 5

Introducció

Hi ha llocs en aquest món on vivim, que no necessiten paraules per descriure'ls. Molts llocs destaquen per les seva gent, uns altres pel seu clima, uns altres per la seva increïble fesomia, uns altres per una rica gastronomia, uns altres per la seva inèdita fauna... Peró hi ha que per gràcia divinaho reuneixen tot. Aquest és el cas de les Illes Fiji, on no fa ni fred ni calor, la sorra és blanca i els mil i un matisos turqueses de les seves aigües s'integren d'una simfonia dins de la paleta dels roses, morats i liles, alguna cosa que només es produeix en els mars del sud on pots escollir muntanya i platja.
Fiji es un destí fantàstic per conèixer i viatjar on pots aprendre de la sevacultura fijiana i gaudir de les seves meravelloses vistes.
Potser es un destí que no molt s'ho poden permetre però si busques bones ofertes i en les temporades adequades.

Fiji és un país petit, relativament aïllat, però que ha pogut proporcionar a la seva població un nivell de vida acceptable. Fiji té una superfície total aproximadament 18 400 km2, i està format per al voltant de 300 illes. Elclima en general benigne de Fiji es veu alterat de vegades per fenòmens meteorològics d'extrema intensitat que es manifesten en la forma d'huracans i inundacions
La població de Fiji és del voltant de 800.000, habitants, dels quals aproximadament el 51 per cent són indígenes.

1
El nostre viatge

Nosaltres havíem pensat anar en la millor temporada per gaudir del bon temps i del paisatge aFiji. Les millors temporades son des de maig fins setembre i agafat el viatge del 26 de Juny de 2013 fins a 5 de Juny de 2013 on el viatge tant d'anada com de tornada ens surt des de 1.300 EUR més l'estància allà ens tindria que portar uns 1.800 EUR.

Preus a les Illes Fiji
Dormir: A la Illa principal, Viti Levu, es pot dormir en dormitoris, Guest Houses, per uns 20 FJD (aprox. 8 EUR) . Ales illes Yasawa un llit en un dormitori, esmorzar, menjar i sopar et costa uns 65 FJD (aprox. 24 EUR), una habitacio doble amb els mateixos menjars 100-130 FJD (aprox. 40-50 *EUR) entre els dos. Menjar: Menjar en un restaurant costa uns 10 *FJD (4 *EUR). Però a les illes *Yasawa no hi ha restaurants, es menja en els hostals o *resorts.Transport: Els autobusos a les dues illes grans són bastantbarats. El trajecte de 4 hores de Suva a Nadi costa 11 FJD (4,5 EUR). Cada viatge a una de les Illes Yasawa costa al voltant de 100 FJD (aprox. 40 EUR), hi ha una passada d'una setmana o dues que surt a compte si es vol visitar diverses illes (es diu Butlla Pass).Llocs a visitar – Coses que fer a les Illes Fiji Nadi: A 10 minuts de l'aeroport Nadi és la porta d'entrada a les Fiji. Hi ha moltshotels, hostals, ressorts, de luxe fins a preus molt barats. Gairebé tothom ha de passar una o dues nits en aquesta ciutat de camí a les Yasawa, a les Mamanucas o esperant el seu vol. Es pot reservar l'hotel en l'aeroport o no. Els preus seran similars.
2

Suva: La capital de les Illes Fiji és un bon lloc per anar de compres, a menjar en restaurants o mercats o sortir a prendre unes copes.Costa del Coral: Si explores l'illa principal, Viti Levu, no t'oblidis de la Costa del Coral, en el sud-oest de la illa. Pots fer diversos esports aquàtics, també hi ha bons mercats, pobles i jungla.

Illes Mamanucas: A solament una hora amb vaixell de Viti Levu, de Denarau (prop de Nadi), a la mateixa zona que les Illes Yasawa, les Mamanucas són conegudes com les illes per anar de tabola. Moltsmochileros i estudiants van a beure i socialitzar en aquestes petites illes.
3
Illes Yasawa: Son genials, molt recomanades per la gent. Aquestes aproximadament son dotze illes volcàniques són propietat de les gents nativa de Fiji, igual que els ressorts o hostals que hi ha, així el que gastis ho deixessis en l'economia local. Estan bastant verges i no reben moltíssims turistes amb el que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • fiji
  • fiji
  • Fiji
  • islas fiji
  • ISLAS FIJI
  • Caso Fiji
  • Fiji
  • The Island Fiji

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS