Imatges del mon classic

Páginas: 4 (890 palabras) Publicado: 1 de noviembre de 2011
El senglar d'Erimant
Aquest senglar era un bèstia que arrasava els camps de la muntanya de l'Erimant i que tenia aterrida la població era molt gros i fort. El treball d'Hèracles era capturar-lolluita i aconseguí encadenar-lo i portar-lo a Micenes. El rei Euristeu es va espantar tant en veure la bèstia que s'amagà al soterrani del palau.

Els estables del rei Augies

Augies, rei del'Èlide, tenia els ramats més nombrosos i fèrtils del món. També era conegut per no haver netejat mai els seus estables, de manera que la pudor s'estenia per tot arreu i la vida s'hi feia gairebéinsuportable. d'Hèracles havia de netejar els estables del rei Augies en un sol dia. Per fer-ho enderrocà dues de les quatre parets dels estables i desvià del seu curs els rius propers . Les aigüess'emportaren els fems cap al mar i els estables i els seus voltants quedaren nets.

Els ocells de l'Estimfal

[pic]
Els ocells del llac Estimfal eren monstres terroríficsamb urpes, becs i ales de bronze. Atacaven les persones i els ramats per menjar-se'ls, a més de matar amb les plomes. d'Hèracles els va expulsar ben lluny. El primer que calia era dispersar-los perquèno ataquessin en bandada. Per ajudar Hèracles, Atena li donà un parell de platerets de bronze que l'heroi féu entrexocar amb tanta força que el soroll espantà els ocells. Un cop dispersos a celobert, Hèracles els abaté amb les seves fletxes enverinades.

El bou de Creta

El bou de Creta fou un càstig que Zeus envià al rei Minos per no haver complert una promesa de sacrificique aquest li havia fet. Zeus féu que l'esposa del rei Minos, Pasífae, s'enamorés del bou i s'hi aparellés, Pel que fa al bou, corria salvatge per l'illa, envestint i matant tothom qui es creuava pelseu camí i ningú no gosava matar-lo. Hèracles, gràcies a la seva força aconseguí capturar el bou i portar-lo a Micenes, on finalment fou sacrificat.

Les eugues de Diomedes

El...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Cultura clàssica
  • Q Imatge
  • Classic Knitwear
  • La Mitologia Clàssica
  • Classic Romanticismo
  • Imatge Corporativa
  • Mone
  • Mono

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS