Innovacio barcelona

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 4 (804 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 7 de marzo de 2012
Leer documento completo
Vista previa del texto
El projecte 22@Barcelona transforma dues-centes hectàrees de sòl industrial del Poblenou en un districte productiu innovador que ofereix espais moderns per a la concentració estratègica d.activitatsintensives en coneixement. Aquesta iniciativa és a la vegada un projecte de renovació urbana i un nou model de ciutat que vol donar resposta als reptes de la societat del coneixement.

És elprojecte de transformació urbanística més important de la ciutat de Barcelona en els darrers anys i un dels més ambiciosos d'Europa d.aquestes característiques, amb un potencial immobiliari alt i unainversió pública del pla d'infraestructures de 180 milions d'euros.


El projecte 22@Barcelona transforma les antigues àrees industrials del Poblenou en un entorn d'elevada qualitat per treballar, viurei aprendre.

Com a projecte de renovació urbana, respon a la necessitat de recuperar el dinamisme econòmic i social del Poblenou i crea un entorn divers i equilibrat, en què els espais productiusconviuen amb habitatges protegits, equipaments i zones verdes que milloren la qualitat de vida i de treball.

Com a projecte de renovació econòmica, constitueix una oportunitat única per transformarel Poblenou en una important plataforma científica, tecnològica i cultural que converteixi Barcelona en una de les ciutats més dinàmiques i innovadores en l'àmbit internacional.

Com a projecte derenovació social, afavoreix la interrelació entre els diferents professionals que treballen a la zona i la participació dels veïns i les veïnes del districte en les oportunitats que els ofereixen lesnoves tecnologies.


ÀMBIT: 198,26 Ha, 115 illes, 1.159.626 m² de sòl 22@

HABITATGE:
• Es reconeixen 4.614 habitatges preexistents
• Es creen 4.000 nous habitatges de protecció oficial (25%com a mínim de lloguer)
INCREMENT DE ZONES VERDES: 114.000 m² de sòl
NOUS EQUIPAMENTS: 145.000 m² de sòl
INCREMENT DE LLOCS DE TREBALL: 150.000
INVERSIÓ DEL PLA D'INFRAESTRUCTURES: 180 milions...
tracking img