Introducción a la Electrónica

Páginas: 3 (747 palabras) Publicado: 3 de febrero de 2014
QÜESTIONARI II: Introducció a l'electrònica.
1. Defineix els següents conceptes relacionats amb el corrent continu.
-Resistència elèctrica: La resistència elèctrica és una mesura del graud'oposició que oposa un objecte al pas del corrent elèctric. Es mesura en ohms (Ω), s’utilitza un ohmímetre per mesurar-los. Es representa amb una R.
-Potència elèctrica: La potència elèctrica és laquantitat d'energia lliurada o absorbida per un element en un temps determinat. Es representa amb una P. ES mesura en watts (W), s’utilitza el wattímetre per mesurar-la.
-Intensitat elèctrica: Anomenemintensitat del corrent elèctric a la càrrega I que passa per una secció d'un conductor en cada unitat de temps establerta. S’expressa en ampers (A) i es representa amb una I. S’utilitza elgalvanòmetre per mesurar-la.
-Voltatge elèctric: És la diferència en el potencial entre dos punts en un camp conservatiu. També es diu tensió elèctrica. S’expressa en volts (V) i es mesuren amb un voltímetre.-Densitat elèctrica: la quantitat de càrrega elèctrica que hi ha en una línia, superfície o un volum. S’expressa en A·m-2 (j).
-Resistivitat elèctrica: La resistivitat d'un material representa laseva capacitat a oposar-se a la circulació del corrent elèctric. S’expressa en Ω·m (ρ).
-Admitància: La facilitat que ofereix un circuit al flux de corrent. S’expressa en siemens (Y).
-Capacitat:és una magnitud física que defineix la facultat d'un cos per emmagatzemar càrrega elèctrica. S’expressa en farads (C).
-Inductància. La inductància és una mesura del flux magnètic al llarg d'uncircuit elèctric creat per un corrent elèctric. Es mesura en henrys (H).

2. Dels conceptes anteriors indica la simbologia, unitat de mesura i altres noms amb que es poden definir, així com el componentelectrònic que s'usa com a referència. (No tots tenen)
He inclòs la resposta a aquesta pregunta en la primera.

3. Busca l'origen de la llei d'Ohm. Fes un eix cronològic dels descobriments i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Introducción a la Electrónica
  • Introduccion a la electronica
  • Introduccion A La Electronica
  • INTRODUCCION A LA ELECTRONICA
  • Introducción A La Electrónica
  • Introduccion a la electronica
  • Introducción a la Electrónica
  • Introducción a la Electrónica Digital

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS