INVERTIR EN EDUCACIÓ

Páginas: 2 (388 palabras) Publicado: 20 de mayo de 2014
INVERTIR EN EDUCACIÓ ÉS CONTRIBUIR A UNA SOCIETAT MÉS LLIURE

Tenint en compte que l'educació es defineix com els processos que s'esmenten a continuació, des del meu punt de vista puc afirmar queen el moment que hi inverteixes, estàs contribuint a una societat més lliure.
- Procés multi direccional mitjançant el qual es transmeten coneixements, valors, costums i formes d'actuar. L'educacióno només es produeix a través de la paraula, ja que està present en totes les nostres accions, sentiments i actituds.
- Procés de vinculació i conscienciació cultural, moral i conductual. Així, através de l'educació, les noves generacions assimilen i aprenen els coneixements, normes de conducta, maneres de ser i formes de veure el món de generacions anteriors, creant a més altres nous.
-Procés de socialització formal dels individus d'una societat.

Vivim en un món en el qual tots els individus hem de posar de la nostra part perquè sigui possible viure a una societat millor, reflectidaen una convivència correcte, un respecte mutu i en la qual es tenguin presents els valors. Per a mi, la millor via per aconseguir-ho és mitjançant una formació adequada, basada en el seudesenvolupament, fonamentat en el principi que l'home és un ésser capaç de ser millor, per benestar seu i el dels altres.

Com afirma Velásquez Córdoba, és necessari veure l'educació com una mo
tivació de sermés, en lloc d'una motivació de tenir més. Una manera que l'ésser humà es socialitzi amb el seu voltant, és compartint els seus coneixements. Així doncs, l'educació no ha de ser vista com una formació deconeixements, sinó com una formació per a mantenir una bona convivència.

El polític europeu Jacques Delors ens presenta un informe en el qual menciona els quatre aprenentatges fonamentals del'educació: aprendre a conèixer, adquirint les eines necessàries que ens ajudin a obtenir una bona comprensió; aprendre a fer, amb l'objectiu de millorar el nostre entorn social; aprendre a conviure i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • cono invertido
  • invertir
  • Invertir
  • Invertir o no Invertir?
  • invertir
  • Cono Invertido
  • educacio
  • en educació

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS