Jaja

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (301 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 31 de mayo de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
Si, perque quan Tirant li agafa el fermall, aquest estava fixat amb els cordons de la camisa i no es podía treure sense que aquesta fos descordada, es adir, que Tirant, per força, li ha de tocar els pits a la bella Agnés si li vol treure el fermall.JjjjjjjjjjjSi, perque quan Tirant li agafa el fermall,aquest estava fixat amb els cordons de la camisa i no es podía treure sense que aquesta fos descordada, es a dir, que Tirant, per força, li ha de tocarels pits a la bella Agnés si li vol treure el fermall.

Si, perque quan Tirant li agafa el fermall, aquest estava fixat amb els cordons de la camisa ino es podía treure sense que aquesta fos descordada, es a dir, que Tirant, per força, li ha de tocar els pits a la bella Agnés si li vol treure elfermall.

Si, perque quan Tirant li agafa el fermall, aquest estava fixat amb els cordons de la camisa i no es podía treure sense que aquesta fos descordada,es a dir, que Tirant, per força, li ha de tocar els pits a la bella Agnés si li vol treure el fermall.

Si, perque quan Tirant li agafa el fermall,aquest estava fixat amb els cordons de la camisa i no es podía treure sense que aquesta fos descordada, es a dir, que Tirant, per força, li ha de tocar elspits a la bella Agnés si li vol treure el fermall.

Si, perque quan Tirant li agafa el fermall, aquest estava fixat amb els cordons de la camisa i noes podía treure sense que aquesta fos descordada, es a dir, que Tirant, per força, li ha de tocar els pits a la bella Agnés si li vol treure el fermall.
tracking img