Jajaja

Páginas: 3 (733 palabras) Publicado: 21 de mayo de 2012
NEOLÍTICO (7000 a.C – 3000 a.C)

1) S’inicia un procés que canviará els sistemes de caça i recolecció d’aliments silvestres, per pasar a dominar la reproducció de certs tipus d’animals i plantesque rep el nom de domesticació.

2) L’aparició dels sistemes agrícoles com a consecuencia del desarroll de certes forçes actuants a l’interior dels sistemes de recolecció intensiva.

3) La societatpasa de ser caçadora- depredadora a formar la societat de producció, l’aparició de l’aldea agrícola era el començ de la vida en comunitat.

4) Es donen la constitució i el desarroll dels sistemestecno- econòmics basats en l’almaçenament a gran escala i que denomina l’época de les especialitzacions econòmiques.

5) Surgeixen llocs destinats a tasques específiques, hi ha una divisió deltreball. Així es troben zones destinades a la cestería, a la cerámica, etc

EDAT MITJA (476 d.C –1453 d.C)

6) Els Italians van establir relacios comercials amb Orient, especialment amb la Índia il’Imperi Mongol. Això, va dur amb ell la imporància de moltes innovacions, com la numeració Àrab, la pólvora, el paper, la brújula, etc.

7) En el centre de qualsevol activitat docte hi havia la Biblia: totl’aprenentataje secular va arribar a ser considerat com una simple preparació per la comprensió del Llibre Sagrat.

8) En el segle X es van donar les segones migracions germàniques i invasionsprotagonitzades per els vikings procedents del nord.

9) Es van fundar les primeres universitats, es van oferir graduacions superiors en medicina, dret i teologia.

10) A mitjans del segle XII vansurgir les ordres de cavalleries que intentaven que sòls els nobles de naixament poguéssin tenir el títol de cavaller.

EDAT MODERNA (1453 d.C – 1789 d.C)

11) La mitja de l’esperança de vida és moltbaixa, el que dóna lloc a contingentsde la població molt reduits.

12) Es dónen moviments migratoris regulars, de diferent duració i que normalment sol ser de la montanya al plà, del camp a la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Jajaja
  • Jajaja
  • Jajaj
  • Jajaja
  • Jajaja no se
  • Jajaja
  • jajaja
  • jajaja

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS