Javier armentina

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 3 (539 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 6 de octubre de 2010
Leer documento completo
Vista previa del texto
Javier Armentina és el president de la Societat per a l’Avenç del Pensament Crític. Se’n carrega de parlar en públic, escriure articles per a la premsa.
Consumer en aquest cas es qui fa unaentrevista a Javier Armentina per aclarir-nos una sèrie de coses que segur sempre ens hem preguntat , alguns ho vam saber respondre i alguns no.
Primer parlen de’’ com s’explica l’astronomia alsno iniciats’’ i Armentina fa entendre que la gent qui no té coneixements cara a l’astronomia, la gent normal i corrent que treballa o fa qualsevol altra activitat, tan sols troba temps en fixar-seen el cel quan tenen vacances i llavors es quan comença la curiositat. Ell diu que per entendre el cel no es complicat i que amb la guía de unes mapes i amb l’ajuda de telescopis pots passar atenir uns coneixements bàsics a uns de més amplis.
Javier diu que no correm cap perill amb tants de satèl·lits artificials rondant per sobre el nostre cap perquè segurament es fonarien entravessar l’atmosfera per a la velocitat a que viatjen, d’uns 30.000 km per hora però que hi van haver casos.
Menciona també el perquè els especialistes donen tanta importància als eclipsis i alscometes i és basa en que d’aquesta manera logren captar més l’atenció i fer que la gent s’interessi i s’atreveixi a fer una mirada al cel i preguntar-se que hi ha més allá.
El que fa la pregunta‘’S’hauran de convertir en parcs temàtics els museus de la ciència i els planetaris perquè hi vagi més gent?.
Armentina amb aquesta pregunta ens vol fer veure que estem cometin un error en nodonar més importància a la ciència. Diu que cada vegada sembla que tan sols el públic jove es el que s’interessa per aquestes coses, que la gent comet un gran error i és pensar que la ciència es unrotllo i que aquests centres disposen d’una tecnologia asombrant que faciliten les coses però que aquest no es l’únic important sinó també la apassionant historia que fa part del nostre passat....
tracking img