Jordi ortega gonzález

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (293 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 9 de diciembre de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
- professor de violoncel, llenguatge musical i conjunt instrumental a l’ escola municipal de música de Sant Feliu de Guíxols i Platja d’ Aro des de 1999.

-professor de violoncel, llenguatge musical, orquestra i conjunt instrumental a l’ escola de música de Llagostera des de 2009.

-membre del professorat de la “trobada devioloncels” de les comarques gironines que organitza el “vuit de piques” des de 2010.

-professor de violoncel i llenguatge musical a l’ escola de música“Clau de sol” de Palamós l’ any 1999.

-professor de violoncel a l’ escola de música “Liceu Pere Mercader” de Cassà de la Selva de 2000 a 2002.

-professor devioloncel a l’ escola de música de Maçanet de la Selva de 2000 a 2006.

-He col•laborat amb el conservatori de música Isaac Albéniz de Girona en diferents formacions de cambradel 1999 a 2001 i en el grup “Camerata del conservatori” el 2010 i 2011.

-He format part de l´orquestra de l´escola de Sant Feliu de Guíxols, l´orquestra “Pashita”, del´orquestra de cambra de l´escola de música de Mollet del Vallès, de l´orquestra J.O.C.V.O ( jove orquestra i cor del Valles oriental) entre d’ altres i del quartet“Marenostrum”

-He tocat en el festivals internacionals de joves músics europeus de Barcelona i Trondheim (Noruega), al Festival internacional de la Porta Ferrada i fetconcerts a Catalunya, Bélgica, Noruega i Anglaterra.

-He col.lavorat en l´enregistrament de diversos cd´s com: “trivial pour suite” i the vladimir experience” del grup XaviLloses trio, del de “Músiques del Món” de l´orquestra J.O.C.V.O. i de l’ edició un enregistrament promogut per l’ associació de músics de Sant Feliu de Guíxols.
tracking img