juegos predeportivos

Páginas: 6 (1397 palabras) Publicado: 16 de junio de 2013










Índex


1.Handbol………………………………………………………………………………………………..3-4

2. Básquet………………………………………………………………………………………………..5-6

3. Futbol…………………………………………………………………………………………………..7-8

4.Hoquei………………………………………………………………………………………………..9Handbol
1.Organització:
·Instal·lació: Un camp de hándbol.
·Material: ampolla de plastic pel escalfament,pilota pel joc de matar i un con.

2.Escalfament:
· Joc del pot:
3-4 alumnes paren i defensen el pot (ampolla plàstic), aquests alumnes han d’atrapar a la resta i portar-los a un lloc determinat, només es pot salvar a aquests jugadors si algú aconsegueix colpejar al pot.3.Part principal:

"JOC DE MATAR" Estratègia + llançaments amb presició
 
Dos equips en dos terrenys separats per una línia. Amb una pilota fluixa els d´un equip intentaran tocar els altres sense sortir del seu camp. Els tocats tenen un terreny alternatiu darrera des d´on poden salvar-se si toquen un contrari amb la pilota. És el joc que vulgarment es diu "mate". Cal deixar clares lesnormes de bon prinicipi perquè potser a l’escola hi juguen diferent: agafar la pilota d’un llançament contrari suposa l’eliminació de l’altre. Si la pilota toca a terra i després el jugador, aquest no és mort. Si la pilota toca dos o tres jugadors abans de tocar a terra es moren tots i si algú l’agafa abans que toqui a terra els salva.

“ENDERROCAR EL CON” Estratègia+ Passes amb presició
Dos equipsenfrontats dins un terreny delimitat. L’equip que té la pilota ha de passarse-la amb la mà i intentar enderrocar un con que es troba dins l’àrea d’handbol on no podrà entrar ningú. L’altre equip ho intenta evitar amb intercepcions de pilota. Guanya l’equip que enderroqui més.


“LLANÇAR LA PILOTA”- Llançament +passes
2 equips, un llança la pilota el màxim de lluny que pot i llavors comença afer voltes a dos cons separats a 8-10 metres. L’altre equip recull la pilota i se la passa entre tots els jugadors (passades de 2 metres mínim). Es van sumant les voltes que fan els jugadors de cada equip i el que n’ha fet més guanya.












Bàsquet
1.Organització:
· Instala·lació: camp de bàsquet.
· Material: pilota de bàsquet.

2.Escalfament

ELS GUARDIANTS
Esmarquen 2 camps quadrats al terra (7x7m) i en un racó es marca una pressó d’un parell de metres quadrats on es col·loquen els atrapats. A cada camp hi col·loquem 2 o 3 guardiants que han d’atrapar als jugadors i evitar que salvin els atrapats. Guanyen els guardiants que han atrapat a més jugadors.
Variant: fer el mateix amb quatre camps


3.Part principal

“LA CAIXA” Punteria + tècnica
 
Escol.loquen tots els nens en fila índia davant de la cistella de bàsquet. Tiraran tirs lliures per ordre. Si un nen encerta acumula dos punts a la cistella, si el nen següent falla es queda aquests dos punts. Si encerta el llançament acumula dos punts més que es sumaran als que ja hi ha a la "caixa"(cistella). El primer de fallar es quedarà els punts acumulats i després es tornarà a partir dezero. Si no hi ha punts acumulats i es falla no passa res. Qui arribi primer a vint (o més, segons s’estableixi abans) punts queda eliminat. En nens més grans es pot fer rebot que dóna una segona opció de llançament i un punt per acumular. Aquest joc pot ser jugat en futbol o handbol també pel sistema de penals.


 





“ ELS GEGANTS DEL BÀSQUET”  Estratègia + força
 
Es tracta de jugar unpartit de bàsquet amb la peculiaritat que per fer cistella s´ha d’estar a sobre d’un nen del mateix equip (gegants). Els nens que fan de gegants poden desfer-se quan vulguin i tornar-hi quan vulguin i tothom pot fer de gegant del bàsquet en algun moment del partit. Els rivals no podran tocar els gegants o seran castigats amb tres tirs lliures. La única forma de prendre’ls la pilota és saltant i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • juegos predeportivos
  • juegos predeportivo
  • Juegos Predeportivos
  • JUEGOS PREDEPORTIVOS
  • JUEGOS PREDEPORTIVOS
  • Juegos Predeportivos
  • Juegos predeportivos
  • Juegos Predeportivos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS