Kh lloreda dafo

Páginas: 4 (864 palabras) Publicado: 6 de marzo de 2012
Judit Bofill Terrés
Pol Espadamala Trabal
Adrià Vidal Codina
DIRECCIÓ COMERCIAL I: PRÀCTICA 4

KH LLOREDA

Introducció

L’emprea KH Lloreda va fundar-se l’any 1949 amb la intenció inicialde fabricar productes de recobriment metàlics per a altres empreses. El problema va sorgir quan l’empresa, abans de fer les entregues als seus clients, havia de netejar els productes en qüestió.D’aquesta manera, ells mateixos van crear els productes que utilitzarien per a realitzar aquesta neteja, ja que el ser un sector bastant específic i referint-nos a una època on el producte era forçainnovador, no exisitia cap tipus de bé que poguessin utilitzar. Així doncs, van redirigir l’objectiu i activitat de l’empresa. Al cap d’uns anys, concretament a principis de la dècada dels 90, van decidirdecantar-se i especialitzar-se definitivament pels productes de neteja utilitzats tant en el sector industrial com familiar.
D’aquesta manera, aquesta empresa es va convertir en líder en el sector deneteja, llençant al mercat un dels productes actualment més utilitzats, el KH-7.

Objectius

Com a objectiu, l’empresa KH Lloreda té la intenció de consolidar-se dins el mercat espanyol i intentaraugmentar la seva influència en mercats estrangers, com el portuguès o francès. Així doncs, la via per aquesta consolidació és incrementar les vendes, principalment dels seus dos productes principals,el KH-7 i el ZAS.

Anàlisi intern

Fortaleses

* Empresa líder en el sector de neteja de cuina i ben posicionada en el sector multiusos gràcies al producte ZAS.

* Gran progressióempresarial amb un augment considerable del nombre d’empleats, del 50%, i la seva facturació, el 60%. Disposa d’una quota de mercat important tot i la forta pujada que estan tenint les marques blanques.* Gamma variada de productes, cadascun especialitzat en un camp i amb prestacions elevades de qualitat, afavorint la competitivitat de l’empresa en el mercat.

* Fidelització dels...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Analisis interno kh lloreda
  • Lloreda
  • DAFO
  • DAFO
  • Dafo
  • DAFO
  • Dafo
  • Dafo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS