KONY 2012

Páginas: 2 (327 palabras) Publicado: 28 de enero de 2015
KONY 2012
El projecte KONY en un principi sembla el projecte perfecte, el projecte que lluita per un bon propòsit, que és accessible a tothom, i que és senzill participar-hi. Tot ique jo estic completament a favor de el que estan fent crec que no és tan perfecte com sembla al principi. Si que és un projecte amb bones intencions i que ha guanyat molta popularitatperò estan invertint bé el munt de donacions que estan rebent??
La primera pregunta que se’m planteja després d’informar-me sobre el projecte Kony és que si una part dels diners quereben el envien directament a govern d’Uganda per ajudar al seu exercit a lluitar contra l’exercit del Kony, que sembla ser que esta format majoritàriament de nens soldats, (nens alsquals intenten protegir i rescatar) és que com saben que els diners arriben a on ells els envien? Ja que govern d’Uganda no és conegut per la seva transparència, com s’asseguren de queels diners arriben a bones mans en lloc d’acabar en les mans de polítics corruptes o directament a l’exercit d’en Kony? A més a més si el diners aconsegueixen arribar al seu destí,gran part van a parar a l’exercit del govern que és dedica a lluitar contra el d’en Kony, que com ja he dit abans esta format majoritàriament per nens, es a dir que els dinerss’utilitzen per enfortir a un exercit que es dedica a matar els nens que teòricament s’han de protegir. No és un mica contra productiu?
Jo no sóc una experta però en la meva opinió seria més útilenviar els diners directament a la gent d’ ”Invisible Children”, ja que així s’assegurarien de que els diners arribessin al seu destí i podrien invertir-los en construir escoles,hospitals, cases... En lloc de donar-los a un exercit que, òbviament és necessari però que la seva manera d’actuar no és la més profitosa per a l’objectiu d’Invisible Children.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Kony 2012
  • Kony 2012
  • Occupy Wallstreet y Kony 2012
  • Artículo De Opinión Kony 2012
  • Kony 2012
  • Uganda en el corazón de las tinieblas: KONY 2012.
  • Kony 2012
  • Kony 2012

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS