La Dona A La Xina

Páginas: 3 (570 palabras) Publicado: 26 de febrero de 2013
* La dona a la Xina
Les dones xineses es troben atrapades pel matrimoni, els pares del noi compren a la novia i a partir d’aquest moment passa a formar part de la família. Ella ho te que deixar toti te que intentar ser acceptada per tots.
Si te la sort de ser ben tractada, les coses li aniran bastant bé en canvi si no es troba còmode amb aquesta família tindrà que resistir i fingir que liagrada aquest nou entorn, si el seu marit veu que no li agrada la seva companyia pot començar un període de violència contra ella.
Estan sotmeses a grans pressions, ja que tindre una filla es considerauna deshonra i son els barons els que continuen la saga familiar.
En la Xina nomes estava permès tindre un fill per família, encara que ara esta permès tindre dos en el cas que fos dona o tinguesproblemes.
Tindre una filla es una desgracia ja que al temps es casarà i tindrà que marxar, allà son els fills els que cuiden de la família i aporten diners.
Per aquest motiu es realitzen nombrososavortaments, les estadístiques calculen que dintre d’un temps uns 100 milions de xinesos ja no tindran amb qui casar-se perquè no hi haurà suficients dones.
La situació de tenir que casar-seobligatòriament i tindre que conviure amb gent desconeguda porta a les dones a la xina a grans depressions que acaben portant-les a suïcidar-se.
El nombre de dones que es suïciden es 3 vegades mes alt en lesàrees rurals. Les estadístiques afirmes que cada 4 minuts es suïcida una dona a la Xina.
La gran esperança per la dona a la Xina es la ciutat ja que allà poden obtenir futur per elles mateixes i notenir que estar controlada per una família, en la ciutat poden estudiar, poden treballar, es poden valer per elles mateixes.
Encara que a la ciutat no estan exemptes de risc, poden sofrir abusoslaborals, a causa de la diferencia que existeix entre el Home i la dona, ella no pot aspirar a aconseguir el triomf ja que es una ciutat controlada pels homes.

EL PROCEDIMENT D’EMBENAR ELS PEUS
A les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Xina
  • xinas
  • xino
  • xino
  • Mediambient a Xina
  • Vocabulario xino
  • Xina Al Sudan
  • La Cultura Xina

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS