La memòria

Páginas: 4 (956 palabras) Publicado: 13 de noviembre de 2011
LA MEMÒRIA

1. Representa les mitjanes del teu experiment a la següent figura:

2. Elabora una conclusió a partir dels resultats obtinguts (tant els quantitatius com els qualitatius).
Resposta:Com es pot observar els resultats del grup control són millors que els del grup experimental. Segons aquestes dades podríem “dubtar”, en aquest cas, de l’eficàcia del mètode de llocs. Però abansde fer aquesta afirmació analitzarem les característiques i circumstàncies dels membres de cada grup.
El grup control estava format per tres dones i un home amb una mitjana d’edat de 27 anys. Lestres dones actualment cursen estudis universitaris. El lloc on es va dur a terme l’experiment va ser un aula sense cap pertorbació acústica.
Pel que fa a les característiques del grup experimentalestava format per dues dones i dos homes amb una mijana d’edat de 39 anys, tots amb la mateixa professió (mestres). El lloc on es va dur a terme l’experiment va ser una sala amb una televisió de fons.Per tant, arribo a la conclusió que hi ha dos factors que fan que hagin diferències importants en com es van desenvolupar les proves un és l’edat dels participants i un altre les característiques d’ones va fer l’experiment.

3. Posa un exemple de l’àmbit escolar que il•lustri la manera en què aquesta tècnica podria ser aplicada.
Resposta:

Aquesta tècnica es pot aplicar a moltes àrees del’àmbit escolar, un exemple podria ser a l’àrea de coneixement del medi natural social i cultural on moltes vegades s’han de memoritzar llistes o paraules amb una certa complexitat.
Facilitarem latasca als nostres alumnes si els aconsellem fer servir aquesta tècnica per memoritzar, per exemple, els tipus de xarxes hidrogràfiques d’Espanya.
Podríem proposar que fessin les següents associacions:la seva habitació amb la xarxa mediterrània, el lavabo amb la xarxa cantàbrica i el menjador amb la xarxa atlàntica.

4. Segons s’explica al mòdul, hi ha diverses maneres d’entendre l’oblit que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La memoria
  • Memoria
  • Memoria
  • Memoria
  • Memoria
  • La Memoria
  • Memorias
  • Memorias

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS